Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema cutie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema cutie

  Va salut! Am răscolit puțin pe forum dar nu am găsit ceva asemanator problemei mele. Dețin un Mercedes C250 2015 automat, achiziționat acum 2-3 luni. Mașina de când am luat-o prezenta o anumită mișcare atunci când o bagam in D respectiv R, am întrebat mai mulți mecanici și am primit același răspuns ca nu are nici o problema. Am făcut cam 2600 km in afara țării, iar după 2 zile când am pornit-o și am acționat cutia in D, s-a smucit masina foarte puternic. Menționez ca fostul proprietar mi-a spus ca a schimbat uleiul la cutie la 190k km, iar in acest moment masina are 268k. Exista vreo șansa sa ma lase masina in drum la întoarcerea in țara? Mulțumesc.

 • #2
  Salut...întrebarea e similara cu "oare o sa câștig la Loto"?
  Teoretic se pot întâmplă multe...practic, dacă în timpul mersului la schimbatul vitezelor nu ai probleme, ar trebui sa meargă...
  Ajuns acasă, fa o diagnoza cu un Star sa vezi ce găsești și eventual un schimb de ulei, dar cu ulei original MB.
  A, și nu uita sa treci pe la o biserica în drum spre casa..
  Drumuri bune.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #3
   Sau citim în manualul de utilizare care este ordinea - "frână/P", când parcăm in pantă.
   http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


   www.mbretrofit.ro

   Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

   Comment


   • #4
    Salut! Proaspat proprietar de W203 C280. Cumparata de la cineva care mergea foarte calm,rar depasea 2500RPM. Am observat ca masina schimba corect cand accelerezi chiar spre 6000 de ture. Dar in momentul in care iei piciorul de pe acceleratie sta un pic sa se gandeasca si cand retrogradeaza da un soc deranjant de te misca de pe scaun spre fata. La mers comod nu smuceste absolut deloc. De asemenea cand schimbi din P/R/D smuceste pe loc ca si cum ar vrea sa plece de pe loc. Masina are 120.000km.. Orice sfat e binevenit. Multumesc.

    Comment


    • #5
     Salut,
     Cred ca, daca nu a fost schimbat recent, sau nu stii cand a fost schimbat, prima si cred cea mai economica solutie este sa schimbi uleiul la cutie. Un foarte mic soc cateodata este normal, smucitura, nu prea. Daca nu rezolvi nimic cu schimbul de ulei, apeleaza la un specialist. Succes!

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF