Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W204 2011 Problem ciudata cu directia - trage dreapta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W204 2011 Problem ciudata cu directia - trage dreapta

Salut,

Am un w204 din 2011 si cam de un an am o problema cu directia, trage dreapta din volan , efectiv volanul se roteste spre dreapta de la mijloc.
    Am fost cu ea la stealer si mi-au spus ca sunt bratele si bieleta antiruliu. Le-am schimbat cu lemforder pe ambele parti si nu a rezolvat problema deloc. Am facut test de amortizoare si sunt 90% bune. Cel de pe stanga este 90% cel de pe dreapta 88% dar nu e un dezechilibru asa mare.

La franare nu trage dreapta, zgomote ciudate nu se aud si chiar nu mai stiu ce poate sa fie. Cineva zicea de caseta de directie, altcineva zicea ca e senzorul de unghi. La stealer nush parca nu mai am incredere ca am schimbat ce ziceau si tot asa e.

Am si un filmulet, l-am atasat.

Ms

Ai pus senzor unghi volan pe 0 inainte sa faci directia?Am patit acelasi lucru si din meserias in meserias am stricat 2 randuri de cauciucuri la un B class w 246.Pina la urma un baiat destept ce facea directii pe un stand 3 D i a dat de cap.Volanul fusese scos ,mutat pe alta pozitie ca sa stea drept si masina tragea intr-o parte.De tras nu mai trage,si dinspre uzura cauciucurilor nu ma pot pronunta inca.

Comment

Cei de la service dupa schimbarea bratelor nu au verificat geometria directiei?? Este obligatoriu dupa orice schimbare de elemente de suspensie! Nu umbla asa prea mult, ca in afara de ca e incomod, iti va papa si gumele repede!

Comment

Nu au facut geometria ca au zis ca nu e nevoie ca au schimbat bratele doar si asta e explicatie de reprezentanta. O sa ma duc la geometrie cu ea sper sa gasesc un service ok ca la mercedes nu prea mai vreau sa ma duc...

Ce nu inteleg e ca am fost acum 1 sapt cu ea la ITP pe bune si zice ca e ok pe directie. Am vazut ca si cauciucurile sunt uzate uniform dar cine stie mie sa nu fie caseta...
        Last edited by AlexGo; 03-18-2021, 23:04 PM.

Comment

La ITP nu are cum sa vada daca geometria e buna! Ei decreteaza ca fiind "bun" faptul ca bucsile si elementele de suspendare nu au uzura peste acceptabil. Geometria se vede doar cu aparate dedicate! Iar meseriasului care a zis ca dupa schimbarea bratelor nu se efectueaza verificarea reglajul directiei e putin spus idiot! Uita de ei!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF