Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Blind Spot + Collision Prevention Assist inoperative

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Blind Spot + Collision Prevention Assist inoperative

Salut,

Sunt nou pe forum si doream sa intreb daca ma poate ajuta cineva cu o problema de Blind Spot + Collision Prevention pentru un Mercedes C220d 2016 w205.
    Dupa un accident mi-au fost inlocuite barele fata si spate inclusiv senzorii si dupa montare nu mai functioneaza Blind Spot + Collision Prevention Assist Plus. Tot dupa acest accident A/c a inceput sa functioneze intermitent (cateodata se aprinde ledul de AC iar cateodata nu).

Stiti cumva cu as putea rezolva problemele ?

Sunt din constanta insa pot rezolva si in Bucuresti.

Multumesc Frumos,
    Nicolae Marin
    Last edited by Nicutu2002; 01-06-2021, 14:46 PM.

Un Star ai pus pe masina ? Unde ai reparat-o ? Service reprezentanta sau “multimarca”?

Comment

Nu am pus star. Am facut o diagnoza cu alt tester si nu imi vede radarele. Am reparat-o intr-un service franciza ad garage din arad insa mi-au spus de la inceput ca nu au om la electronica care tocmai plecase. Piesele initial voiam sa le cumpar originale dar erau extrem de scumpe si am ales sa le iau din dezmembrari inclusiv aceste radare. Trebuie modate ceva aceste radare ? Cunoasteti pe cineva in constanta sau bucuresti ce ma poate ajuta sau macar vreo informatie ?
      multumesc

Comment

Da vezi in sectiunea anunturi sunt mai multi colegi .

Comment

Originally posted by Nicutu2002 View Post
          Nu am pus star. Am facut o diagnoza cu alt tester si nu imi vede radarele. Am reparat-o intr-un service franciza ad garage din arad insa mi-au spus de la inceput ca nu au om la electronica care tocmai plecase. Piesele initial voiam sa le cumpar originale dar erau extrem de scumpe si am ales sa le iau din dezmembrari inclusiv aceste radare. Trebuie modate ceva aceste radare ? Cunoasteti pe cineva in constanta sau bucuresti ce ma poate ajuta sau macar vreo informatie ?
          multumesc
          Obligatoriu sa fie acelasi cod,sunt facute in mai multe variante,insa sunt identice ca si piesa,difera doar codurile,daca nu ai pus la fel,trebuie puse!

Comment

Originally posted by ionutog View Post

Obligatoriu sa fie acelasi cod,sunt facute in mai multe variante,insa sunt identice ca si piesa,difera doar codurile,daca nu ai pus la fel,trebuie puse!
            Am inteles multumesc. Ideea e ca au fost distruse la.accident si mi-au fost trimise "dupa VIN".

In legatura cu aerul conditionat stiti ce problema ar putea fi ? Am inlocuit si cablul de a/c , e posibil sa nu mai aiba freon ?
            multumesc

Comment

In teorie AC poate face asa cum spui tu,in caz ca a pierdut freon,dar din cate stiu,ledul nu ar trebuii sa se stinga/aprinda in aceste cazuri,doar functionarea poate fi intermitenta!
              Faci o verificare la o statie de incarcare freon si vezi dupa!
              Iar cu radarele,ar trebuii sa fie trimise bine,daca a trimis dupa VIN
              Verifica instalatia ce pleaca de la radare,poate din accident,sa rupt ceva fir pe acolo..

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
                Da vezi in sectiunea anunturi sunt mai multi colegi .
                Am cautat sectiunea anunturi dar nu gasesc nicaieri (din pacate sunt nou pe forum si nu ma prea pricep). M-ai putea ajuta cu un link te rog ?
                multumesc

Comment

Aici ai link :https://www.clubmercedes.ro/forum/bu...rse/diverse-mb

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
                    Multumesc frumos

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF