Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

c180 kompresor cl203 cutia de viteza,ESP si alte probleme

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • c180 kompresor cl203 cutia de viteza,ESP si alte probleme

    salutare,sunt proaspatul detinator al unui coupe c180 kompresor , dar de la achizitia a catorva zile..nu prea m-am bucurat asa de mult,am gasit cateva probleme si sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi.

    1.nu mereu,dar am patit-o intr-o dimineata,nu vroia sa intre in viteza,in nici-o viteza,am oprit motorul si ma lasat sa o bag in viteza,am plecat..dar am ajuns intr-o intersectie..si cand sa plec ..ciuciu ca nu ma mai lasa sa o bag in viteza..am oprit motorul din nou si am putut sa o bag din nou in viteza si sa plec..am observat ca figura mi-a facut-o la rece,la cald nu-mi face,iarasi am observat ca la rece intra un pic si mai greu in viteza,in spcial a I-a..
    2 tot intr-o dimineata,am pornit-o si mi-a aparut eroare ,,elec stabil prog visit workshop ESP" si se accelera singura 1400-1600 rpm,am bagat-o in viteza si am facut o scurta plimbare,dar daca o lasam si nu o acceleram trepida,daca o acceleran nu facea probleme,am oprit am scos mufa ESP am lasat 50 sec,am reintrodus-o si nu a mai aratat eroarea,dar in schimb am mers vre-o 2 km cu becul aprins al motorului galben in bord,am oprit si am repornit motorul,becul nu sa mai reaprins motor" dar nici eroarea cu ESP.
    3 am o problema la trapa,nu se deschide,sa rupt o bucatica de acolo..sunt piese de unde le-as putea cumpara,sau doar la dezmebrari..? plafonul merge in spate,dar nu-l dau la maxim ca ramane blocat pe deschis..
    Last edited by ionutcatr; 10-28-2020, 23:22 PM.

  • #2
    Prima data verifica nivelul de lichid de frana. Si pistonul de actionare al ambreiajului primeste tot de acolo lichid. Daca acolo e in ordine reparatia va fi mai grea si mai costisioare! Inseamna ca e defecta placa de presiune, volanta, sau cilindrul receptor al ambreiajului. Pentru problemele de ESP si variatia turatiei este necesara o diagnoza cu un tester adecvat (recomandabil Star sau macar Icarsoft MB). Problema la trapa- cel mai recomandat s-o lasi pe mana unui carosier care a mai lucrat la stelute! Altfel vei avea apa in habitaclu! Piese neimportante poti pune oricand de la dezmembrari, cu riscul sa tina o zi-doua sau deloc! Mertanele ajunse la dezmembrari sunt in general atat de uzate ca nu vei gasi nimic bun din pdv mecanic. Piesele pe original sau aftermarket nu sunt mai scumpe decat pe alte masini. Si crede-ma ca merita stelutele noastre piese noi pantru siguranta si comfortul nostru.

    Comment


    • #3
      multumesc pentru sfat,voi revenii cu un update in momentul in care ii voi da de cap,intr-adevar,stelutele merita pentru ca sunt masini frumoase si confortabile ! doar ca papa un pic benzina,la motor de 1.8 am scos consum de 6.5 la mers lejer cu 80 km/h dar cu pilot automata unde era drept.

      Comment


      • #4
        am revenit,problema elec stabil prog visit workshop ESP" si se accelera singura 1400-1600 era defect senzorul temperatura aer,am pus de la facet,am vazut ca sunt facute in italia si se ocupa cu senzori,problema este ca nu mi-a acceptat-o din prima,a trebuit sa merg un pic cu ea pana sa dispara becul motor,dupa am facut o diagnoza si mi-au confirmat ca ala era vinovatul,mi-a sters erorile si nu mi-a mai aparut nimic.

        Comment


        • #5
          Bun.....daca ai rezolvat asta....incearca sa o rezolvi si pe urmatoarea.. Respectarea regulilor de postare pe acest forum !! Litera mare la inceput de propozitie, punct acolo unde se termina si incepe alta,etc,etc....Pentru mai multe solutii de rezolvare ale acestei probleme incearca, te rugam, sa iti faci timp 5 minute sa citesti toate conditiile de postare de pe acest forum...Multumim anticipat..
          Stima.
          Last edited by Cristi Nazarov; 11-04-2020, 19:44 PM.
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

          Comment


          • #6
            Am revenit cu un update,problema a fost rezolvata doar de moment cu senzorul ala,dar defapt principalul vinovat a fost clapeta de acceleratie,am schimbat-o cu una second hand cu acelasi cod,dar a trebuit neaparat calibrata cu diagnoza star (calibrarea si sters erorile m-au costat 70 de lei),pentru ca la montare facea la fel ca ce-a defecta.
            Am postat in speranta ca ii va fi de ajutor cuiva,pentru ca mie mi-a dat multe batai de cap si plimbari la diversi mecanici.
            By the way,Dnl Leoreanu din piatra neamt care se recomanda pe grup ca fiind un mare mecanic de stelute* defapt nu este cum pare,am fost la fel si mi-a facut o diagnoza cu un rahat de OBD 2 din ala minuscul la 50 de lei,si pe diagnoza mi-a luat 50 de lei (ii cumparam obd-ul ) ) si problema cu clapeta nu ma rezolvat pentru ca cica* nu ar avea timp,eu raspunzand-ui ca nu-i problema,astept o saptamana/ doua daca ii nevoie,si tot ma dus cu zaharelul ca pana la final sa-si de-a arama pe fata ca nu stie exact ce are si ca ar necesita foarte mult timp pana sa-i de-a de cap si nu merita timpul,prefera sa faca altceva mai de valoare* decat sa se incurce cu mine..parerea mea este ca,client este ala cu masina de 10.000 euro dar si ala cu masina de 1000 de euro,pe mine ca client ma pierdut din start,dar si eu la randul meu le voi povestii patania mea oricui va deschide un subiect cu mine despre mecanici recomandati pentru mb,si clar ! NU RECOMAND LEUREANU SERVICE PIATRA NEAMT !! (app,cand i-am spus ca doresc sa fiu prezent la momentul diagnosticului si reparatiei masinii,nu prea ia picat bine..)
            Last edited by ionutcatr; 12-27-2020, 21:13 PM.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF