Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ce piesa este(cod) si de unde ocumpar.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce piesa este(cod) si de unde ocumpar.

Salut. O problema cu al meu w204 , pierde lichidul de racide si cred , nu sunt 100% sigur ca undeva pe aici prierde (am vazut ceva lichd iesind cand am facut presiune pe inslatie) si banuiesc ca este aceasta piesa... daca ma puteti da un cod. Ideea este ca doua zile cat am umblat cu masina trebuia sa completez din 10in10 km , acum vad ca pierde mult mai putin.
    Multumesc
    Attached Files

Daca intrebi de furtun este scris codul pe el A204 803 ...
    Piesa se comanda la reprezentanta in baza serie de sasiu.

Esti sigur ca pierde pe acolo ?Ce motor ai diesel sau benzina ?

Comment

Motorul este 220 cdi. Bine , intrebare este , exista o piesa in interior sau vine cu tot cu furtun , ca nu imi pot da seama ... cum spuneam , nu sunt sigur , sa facut un test cu preiune de aer si pe acolo se vedea ca pierde .... o alta idee cum as putea verifica ? Multumesc .

Comment

Pai si doar cand ai facut presiune in instalatie ai vazut cum curge??
        De obicei e simplu de vazut unde ai pierderi la antigel mai ales cum ai zis tu ca iti pierde foarte mult.
        Eu am schimbat un orinc la radiator si picura foarte incet si tot se vedea.... adica completam o data la 6 luni....

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF