Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ornament Capota W202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ornament Capota W202

UNDE NAIBA GASESC SI EU EMBLEMA DE MB ??? LA STELUTA MA REFER.... AM CUMPARAT UNA DE LA SIBIU DAR NU SE POTRIVESTE PT CA LOCASUL DIN CAPOTA ESTE OVAL IAR BAZA ORNAMENTULUI CUMPARAT ESTE ROTUNDA
    DACA-L PRIND PE BITANGUL ALA DE A PUS MANA PROMIT SOLEMN CA-L FAC SA PLATEASCA PENTRU TOATE MERCEDESURILE FARA STEMA DIN ROMANIA.....

Incearca la dezmembrari, pentru ca la reprezentanta nu sunt normali cu preturile ( eu am ramas socat cand am vazut ce preturi practica cei din romania comparativ cu germania: de exemplu am dat pe un set de presuri ptr un c200 si un breloc 35 euro in germania iar aici mi-au cerut 80 euro)
    DIESEL FAN

Comment

Originally posted by dark_mind View Post
      ...( eu am ramas socat cand am vazut ce preturi practica cei din romania comparativ cu germania: de exemplu am dat pe un set de presuri ptr un c200 si un breloc 35 euro in germania iar aici mi-au cerut 80 euro)
      HA HA HA! Bun venit in ROMANICA! Nu stiai ca asa e romanul? Vrea dintr-un nimic sa-si faca o avere mai mare ca a lui Tiriac!
      DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY !!!

Comment

In Bucureshti am unde sa te trimit, da la Vilcea nu prea...

Comment

Asta cu ruptu si distrusu emblemelor mercedes e cam generala si eu am patit la fel si l-am urmarit 2 saptamani cu o duba prin oras sa-l fac sa se plimbe cu targa si am reusit. Am observat ca majoritatea sunt conducatori de masini autohtone cel putin in cazul meu, o perioada am rabdat dar de la un timp nu mai pot sa tolerez asa ceva.
          Daca nu ati reusit sa procurati emblema facem shimb de nr de tel sa-mi dati cateva date despre masina si e un magazin in Pitesti care aduce orice unde le gasesc nustiu, imp e ca le gasesc si au preturi bune si intr-o zii cu soare fac un drum cu batranu pana la valcea sa va inmanez trofeul .

Comment

sal

Originally posted by Andreas View Post
            Asta cu ruptu si distrusu emblemelor mercedes e cam generala si eu am patit la fel si l-am urmarit 2 saptamani cu o duba prin oras sa-l fac sa se plimbe cu targa si am reusit. Am observat ca majoritatea sunt conducatori de masini autohtone cel putin in cazul meu, o perioada am rabdat dar de la un timp nu mai pot sa tolerez asa ceva.
            Daca nu ati reusit sa procurati emblema facem shimb de nr de tel sa-mi dati cateva date despre masina si e un magazin in Pitesti care aduce orice unde le gasesc nustiu, imp e ca le gasesc si au preturi bune si intr-o zii cu soare fac un drum cu batranu pana la valcea sa va inmanez trofeul .
            am un w202 din 94
            baza la stema e putin ovala
            tel :0740947285
            nu e problema ca daca o gasiti o puneti si la posta si platesc eu ramburs....numa sa o gasesc
            multumesc anticipat

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF