Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfaturi reparatie portiera lovita

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi reparatie portiera lovita

Buna seara, acum cateva zile am gasit masina lovita in parcare(portiera dreapta spate si capota portbagaj).Am fost la o firma(destul de mare si veche in bransa) care se ocupa cu genul acesta de reparatii si mi s-a spus ca trebuie schimbata portiera si capota portbagaj cu unele din dezmembrari si pe urma vopsite in culoarea masini.Rog cateva sfaturi sau variante de reparatie.Va multumesc anticipat
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

Salutare,

rauvoitori, hmmm ce lume...

Ca parere personala: eu as cauta in dezmmebrari ambele repere, cu siguranta ai gasi direct pe culoare si cu fara mari batai de cap ai rezolva problema. Cu siguranta se poate indrepta, chitui, revopsi si se remedieaza problema.

Bafta
    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
    W123 280CE
    W126 500SEC
    W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Se pot repara ambele repere .
      Sau poti merge pe varianta expusa mai sus.
      De firme din astea vechi in bransa ne-am cam saturat .

Ps : cam ciudat incident , doar usa si portbagaj....

Comment

Multumesc pentru sfaturi.

Comment

Nu e rau nici sfatul ce l-ai primit de la firma aceea.
          In general la portbagaj nu prea se merita reparat deoarece indreptat perfect nu se poate si trebuie chituit. Sansele ca dupa repararea lui la prima trantire sa crape chitu sunt mari. Pentru portbagaj clar altul ( direct pe culoare sau vopsit) mai ales ca e foarte simplu de schimbat si nu costa mult unu din dezmembrari
          La usa treaba e mai complicata. In majoritatea cazurilor (si la preturi bune) usile se vand goale, adica fara macara sticla tapiterie...etc. Iti dai seama cat este de lucru sa pui o usa goala si apoi sa muti tot de pe usa veche. Daca cumperi una completa, costa mai mult si ramai cu piese care probabil nu ai ce face cu ele dupa
          Usa ar merge indreptata, chituita si vopsita
          Totul depinde de tine, ce preferi, reparatia cu 2-300 lei (ieftin dar fara garantia ca nu se poate intampla ceva in timp cu lucrarea) sau alta usa plus manopera de montaj +- vopsire, deci costuri mai mari dar stai linistit pe viitor

Comment

Pentru portbagaj clar trebuie schimbat, doar ca se gaseste greu unul identic(model de america).

Comment

Stie cineva firme care dezmembreaza mercedes in bucuresti sau pe langa.Multumesc

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF