Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Lant distributie w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lant distributie w204

    Salut . Recent am cumparat un c250 2012 7G-tronic 180.000 . Masina merge impecabil insa suspectez ca la pornire si la relanti se aude lantul , cand ridic capota nu se aude nimic la lant sau ceva suspect , aud doar in habitaclu cand masina sta la relanti se aude foarte incet... Insa pentru linistea mea as vrea sa schimb kitul cu totul , intinzatorul , lantul .

    As vrea daca imi puteti spune o recomandare si cam cat costa kitul . Daca se poate pe zona Buzau- focsani - bacau daca cunoasteti pe cineva . Multumesc frumos

  • #2
    In habitaclu, mai degrabă se aude vibrația cutiei din cauza tamponului înmuiat - găsești aici pe forum foarte multe informații despre tamponul de la cutie.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • #3
      Ia un stetoscop si mergi la un mecanic care stie ce face. E incredibil cum cu un stetoscop afli exact ce caraie.

      Comment


      • #4
        Am inteles , voi schimba și tampoanele dar pentru liniștea mea as vrea sa schimb și kitul de distribuție . Aveți idee la ce preț ajunge și de unde pot comanda ? Găsesc diferite variante . Tampoanele le-am găsit ușor , îi voi schimba și pe cei de la motor .

        Comment


        • #5
          Salut. Revin cu un videoclip https://www.youtube.com/watch?v=uEOp...ature=youtu.be , daca puteti sa va dati cu parerea de la ce e... unii spun ca lantul nu e , convertizorul nu ar scoate zgomote de genul..

          Comment


          • #6
            Salut. Lantul trebuie sa rapaie la pornirea motorului la rece si cand uzura este avansata se aude si la pornirile la cald. Este un zgomot inconfundabil. La tine este altceva

            Comment


            • #7
              Am schimbat tampoanul la cutie , cele de la motor sunt ok , nu sunt lasate... Alte idei ? Am pornit masina si dinspre turbina partea stanga cum te uiti la motor , partea pasagerului se audea o zornaiala , acum nu stiu daca era de la capac sau nu am miscat putin capacul si a disparut zornaiala .

              Comment


              • #8
                Am schimbat tampoanul la cutie , cele de la motor sunt ok , nu sunt lasate... Alte idei ? Am pornit masina si dinspre turbina partea stanga cum te uiti la motor , partea pasagerului se auzea o zornaiala , acum nu stiu daca era de la capac sau nu am miscat putin capacul si a disparut zornaiala .

                Comment


                • #9
                  Am fost la 2 mecanici au ascultat distributia din mai multe pozitii , nu este distributia care se aude la relanti .. acum nu stiu ce sa mai cred , dupa spusele lor asa se aude motorul , ca este mai zgomotos , mie-mi este greu sa cred , anterior am avut un Passat B6 an 2006 si pot spune ca era de 100 ori mai silentios. Motorul toarce frumos in turatie nu am nicio problema , scurgeri de ulei nu am pe dedesubt .

                  Sincer sa fiu imi este pus pe creier zgomotul si ma enerveaza pentru ca se aude si in exteriorul motorului de ex daca ascult la roata masinii , zgomotul vine de undeva de jos . M-am gandit la cutie , cutia la fel nu are nimic probata nu da suturi nu nimic.. . Am zis sa ma impac cu zgomotul insa nu pot , daca nu rezolv ma gandesc sa o vand pentru ca nu-mi place daca este asa cum spun mecanicii ca este zgomot normal .

                  Multumesc frumos de intelegere , orice sfat este bine-venit . Schimb si distributia nu este problema de bani insa vreau o recomandare pe ruta Focsani-Buzau-Bucuresti . Daca cunoasteti vreun service in care aveti incredere ca schimba totul si lucreaza profi astept nr de telefon . In reprezentanta nu vreau sa merg pentru ca sunt patit cu VW-ul si nu cred ca are rost . Sa va dau exemplu , un furtun de 100 lei OE , in reprezentanta l-am platit 500 lei inafara de manopera .

                  Nu am putut folosi functia de edit , daca un moderator imi poate lipi si acest comentariu . Multumesc frumos .

                  Comment


                  • #10
                    Eu cred ca o oferta poti cere, macar sa ai ca referinta, cine stie ce alte oferte primesti.

                    Comment


                    • #11
                      Am si o intrebare ....cum ai constatat ca tampoanele
                      la motor sunt bune ?
                      Dupa 7 ani sunt pilaf mai mult ca sigur . Chiar daca vizual nu sunt curse , asta nu inseamna ca sunt ok.

                      Comment


                      • #12
                        b97dmt constatarea nu am făcut-o eu ci mecanicii. Au zis ca tampoanele se lasă au băgat degetele și au zis ca este loc destul . Dacă erau duse erau lăsate pan jos .

                        Comment


                        • #13
                          Nu zic ca zgomotul reclamat provine de la tampoane , dar elimini din cauze. Mai poti incerca sa verifici , cureaua accesorii , kit-ul de role , mai fac si alea diverse zgomote , in special la rece.

                          Aia cu degetul nu o stiam , recunosc .
                          Sa te apuci sa inlocuiesti distributia e destul de scump plus ca nu toata lumea stie sa o schimbe.

                          O filmare la motor , poate te ajuta vreun coleg cu o parere.

                          Comment


                          • #14
                            Nu e vreun capac care vine jos usor si sa iti dea viziune asupra lantului?
                            sau nu e vreun test de intindere ce se poate face prin gaura de montare a intinzaintinzatorulu?
                            mi se pare aiurea sa schimbi la ghici. Mai ales la lant.

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF