Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

SRS restrain malfunction visit work shop

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SRS restrain malfunction visit work shop

Salutare tuturor, am urmatorul mesaj in bord, a aparut problema dupa ce am tinut cheia in contact pe pozitia 2 cam 30 min {am uitat-o} , scanez cu testerul nici o eroare, cum se poate reseta sau cr problema poate fi?? Masina mercedes c200cdi w203 2007 anul. Multumesc anticipat.

Am scanat si cu starul si nimic nici un fault imi arata totul ok cu starul.

Comment

Ceva, ceva tot a zis Star când ai intrat în SRS...
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Nustiu ce sa fac.
        Last edited by sergiur2005; 04-06-2019, 13:29 PM.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
          Ceva, ceva tot a zis Star când ai intrat în SRS...
          Am revenit, dupa ce am mers la unul cu starul a scanat si nu i a dat nici un fault a modificat ceva la SRS si acum imi arat 8 faulturi si nu mai stie ce a facut si nu stie ce e de facut, mor de nervi, am ajuns acasa si am scanat si cu scanerul meu si acum imi apar si mie aceste faulturi plus ca mi sa aprins la consola si airbag off, inainte palpaia SRS si scria visit work shop, acuma SRS sta aprins nemiscat si Airbag off pun poze la faulturi, nu inteleg de ce inainte de modificarile facut de el nu ii arata nici un fault pe star si airbagul era off si SRS doar palpaia. Acuma m am ales cu 8 greseli si airbag off, am verificat toti sensorii toate airbagurile , seat mats si toate sunt ok asa imi scrie sistemul. Nustiu ce sa fac, mi a bulit el ceva ca mi au aparut toate greselile astea?
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 2 photos.

Comment

Poți încerca traducere cu Google, individul respectiv a "codat incorerct" - asta inteleg eu in foto.

Sistemul SRS este mult prea important, încearcă un atelier specializat.

Ati mers pe ideea că sigur e de seat mat și l-ati codat CAN, ...
            Last edited by cl600; 04-06-2019, 15:53 PM.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Poți încerca traducere cu Google, individul respectiv a "codat incorerct" - asta inteleg eu in foto.

Sistemul SRS este mult prea important, încearcă un atelier specializat.

Ati mers pe ideea că sigur e de seat mat și l-ati codat CAN, ...
              Sincer nustiu ce a facut, eu am verificat cu testerul meu toti senzorii si aibagurile si seats mats de la sofer si pasager si toate imi arata ca sunt bune. Zimi te rog blocul SRS se poate recoda inapoi cum a fost initial?...mi se pare ca a dat peste cap tot,.

Comment

Nu daca se poate, mai degraba trebuie recodat corect.

www.mbretrofit.ro

Comment

Nu daca se poate, mai degraba trebuie recodat corect.
                  S-a rezolvat! l am recodat. Mersi mult ''cl600''.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF