Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cheder dezlipit w204 soluții?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cheder dezlipit w204 soluții?

    Am luat un w204 2012 de curând și folia pe spate este after Market. Problema este ca idioții care au pus-o au tras la USA din spate de cheder mai tare și la +90km/h se aude un vâjâit in mașina care a devenit foarte deranjant pentru mine pentru ca mi a rămas in cap.ce îmi recomandați ? Se poate schimba ok chederul sau nu sunt șanse ? Este un caz de genul in care pentru o piesa insignifianta trebuie sa cumperi una scumpa (ușa)?

  • #2
    Se poate inlocui chederul , o poza ar ajuta .

    Incearca la reprezentanta , le-au trecut multe prin mana si cam stiu cum se inlocuiesc .

    Comment


    • #3
      O sa fac mâine o poza. Este foarte puțin observabil.sincer am mai avut experiențe cu reprezentanta și habar nu au avut, mi au luat banii degeaba. As fi vrut sa stiu dacă s a mai întâlnit cineva cu problema asta sau dacă și l a mai schimbat cineva și a ieșit ok.

      Comment


      • #4
        Eu am schimbat la fostul w204 , un cheder pe fata si “specialistul” mi-a rupt un capacel care vine cu ornamentul cromat ( nu la reprezentanta la specialisti )

        La w212 am inlocuit pe garantie chederul la usa spate , asa a venit din fabrica cu defect , la Autoklass Pipera.
        Procedura MB presupunea demontat fata de usa , cate si mai cate .
        Dar l-au dat jos foarte usor pe cel defect fara sa demonteze nimic .

        De asta iti recomand reprezentanta.
        Pune o poza cu el , poate te pot ajuta cu cineva in Bucuresti , evident care nu rupe alte elemente

        Comment


        • #5
          Nu prea se observa din poza.dar se aude destul de tare la viteza mare. Scuze de întârziere am tot așteptat răspuns pentru ca am avut impresia ca am postat dar nu apăsasem post replay
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 1 photos.

          Comment


          • #6
            Pe fata l-am schimbat, fara sa demontez fatza de usa la w204 .Cred ca nu ai nevoie sa dai jos fata de usa pt spate.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF