Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Oglinzi laterale

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oglinzi laterale

Salutare, sunt un detinator al unui c180 kompresor 2003, oglinzile laterale nu mai degivreaza. Mentionez ca luneta degivreaza corespunzator. Aveti idee ce se intampla? Sa fie pe sigurante diferite? Multumesc anticipat.

Chiar nu stie nimeni ce si cum?

Comment

Cu un aparat de masura vezi daca rezistenta din oglinda e sau nu intrerupta (parca tre' sa aiba vreo 12-15 ohmi). In functie de rezultat mai departe urmeaza alimentarea cu tensiune, conectica apoi siguranta (daca e cazul) bla, bla, bla....Roaga un electrician sa te ajute. Pe undeva pe forum cred ca gasesti si dispunerea sigurantelor prin masina si ce consumatori deservesc.
      Last edited by playfair; 11-23-2018, 15:08 PM.

Comment

Multumesc de sfat.. ..O sa merg la un electrician. .. Mai ales ca sigurantele sunt dispuse in mai multe locuri.

Comment

Cel mai des am întâlnit întreruperea rezistentei, ceea ce duce la înlocuirea oglinzii.
          Cat despre siguranțe, nu e plauzibil. Dacă ar fi siguranta, nu ar mai funcționa nimic pe ușa respectivă.
          Dacă ești din București, te pot ajuta la găsirea problemei.

Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk

Comment

Salut XBG! Eu sunt din bucuresti si am aceiasi problema la un w204 benzina, cum pot sa dau de tine? Imi lasi un contact pe adresa de email, te rog? Paunmadalin89@yahoo.com.
            Ms fain.

Comment

0726702384

Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk

Last edited by XBG; 11-28-2018, 11:43 AM.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF