Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Amortizoare potrivite pentru w204 cu pachet AMG

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amortizoare potrivite pentru w204 cu pachet AMG

Salut,

Am un C220CDI cod motor 646811 cu pachet vizual AMG. Am fost recent la service unde mi-au spus ca trebuie schimbate amortizoarele fata plus flansele. Problema este ca toate service urile mi au spus ca vin doar OEM si sunt 1000e bucata.

Din motive lesne de inteles, vreau sa intreb ce alte optiuni am in aceasta situatie.? Chiar nu pot opta pentru ceva after market? Am cautat pe site urile de specialitate si am gasit MONROE C2508 care nu sunt ieftine dar nici ca cele OEM.Se potrivesc acestea? Mai stie cineva alte amortizoare compatibile?

Multumesc.

Poti incerca SACHS .La orice magazin de piese in baza seriei de sasiu .

Comment

Sa alegi una din marcile Monroe, Sachs sau Febi, nu te lua dupa toti ca-ti baga pe gat piese scumpe aiurea. Un amortizor tine 100k km lejer daca nu folosesti masina prin gropi.

Comment

Multumesc pentru sfaturi

Comment

Salut. Si eu am de schimbat amortizoarele pe fata la un W204 Coupe, cu pachet AMG si suspensie sport (486).

Am cautat pe net dupa codul piesei si am intrebat si pe cineva de la Autokarma (importator mare de piese auto) si nu am gasit un inlocuitor after market. Tot ce am gasit sunt pentru suspensie normala, nu cea sport. Am gasit in Germania amortizoare Bilstein B4 care inlocuiesc amortizoarele din suspensia sport (120 Eur/ bucata) insa nu vreau sa ma complic sa le comand de acolo si sa le montez in alt service. Pe cele actuale mi le-au stricat la un service multimarca atunci cand am inlocuit flansele de la amortioare. Probabil nu au stiut sa le demonteze corect. Asa ca eu nu m-am mai riscat si le-am comandat direct originale la Autoklass Chitila. Pretul a fost 2600 RON + montaj + geometrie inca vreo 1100 RON.

Comment

Doar Monroe ai ca varianta aftermarket pentru amortizor cu reglare electrica si da se potrivesc pe W204 .
            Honda.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF