Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Inca o problema-acum xenon-ul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Inca o problema-acum xenon-ul

    Acum vreo 2 saptamani am primit o instalatie xenon de la un prieten.
    A fost mare bucurie credeam ca in sfarsit voi vedea si eu bine soselele din Romania.
    Le-am montat pe masina toate bune si frumoase le-am aprins se vedeau super bine de afara,am inchis capota dupa care surpriza pornesc motorul si se sting xenonanele dupa care un lung sir de erori in bord referitoare la becurile din faruri.
    Ce ma sfatuiti sa fac sa am si eu xenon?
    Sau ce xenon sa cumpar sa mearga pe masina asta?
    Mercedes C200 Kompressor din 2002 benzinar.
    Va rog ajutati-ma.
    Va multumesc
    Fosta: MB W202 C180 Elegance 1994
    Actuala: MB W203 C200 Kompressor Avantgarde 2002

  • #2
    1994...Mercedes Benz...w202, c180
    Dragoste la prima vedere...

    http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

    Comment


    • #3
      Iti trebuie resetat calculatorul de bord.Am bagat si eu faruri cu xenon pe a mea si am intampinat aceeasi problema.Sfatul meu este sa ti-l reseteze careva de la reprezentanta.Bafta

      Comment


      • #4
        Am avut si eu problema asta, la mine au inceput sa blituiasca cand porneam motorul. Poti pacali calculatotul daca folosesti condnsator de 25v 4700 microfarazi. asa m-a sfatuit si pe mine cineva si a mers ..e 2 lei unu.

        Comment


        • #5
          Si eu am aceeasi problema la xenoanele mele, mi-am comandat din state module NO ERROR. Trebuie sa ajunga in doua saptamani, vom vedea atunci daca sunt bune de ceva sau nu.

          Comment


          • #6
            PROBLEMA ESTE CA LA MASINILE NOI TREBUESC XENOANE CU BALAST DIGITAL , NU TREBUE SA O DUCI LA NICI O REPRENTANTA , E FRECTIE LA PICIORUL DE LEMN.
            Arata in bord eroare pentru ca xenoanele consuma mai putin curent, iar calculatoru percepe asta ca si cum ar exista un bec ars si semnaleaza in bord.Asa ca acum sunt instalatii cu balast digital care regleaza curentul trimis la calculator si nu mai da eroare.

            Comment


            • #7
              @optimus , te rog nu incerca sa ne arati ca esti mare mester si mai ales las-o mai usor cu (,) CAPS!
              In primul rand, masina, fie ca-i pui kit de xenon cu balast digital, aviatic, pasaresc cum vrei tu, iti va da eroare sau iti va face FIGURI (vor palpai xenoanele, se va aprinde ba unul, ba altul etc.). Daca insisti am sa-ti arat un topic de 70 de pagini in care se vorbeste NUMAI despre asta si NUMAI despre xenon pe W203. (desigur, acolo poti gasi si numeroase solutii)

              C-Class (W203) - Aftermarket HID Conversion Kits & required setting XENON=PRESENT thread - HI...i'm curious if anyone successfully install the xenon replacement kit for H7 from hid4less or autolamps or any place else...please comment about the improvement of light also...thx
              Last edited by dj_rzn; 01-17-2010, 01:44 AM.

              Comment


              • #8
                Nu incerc sa o fac pe desteptul dar daca citesti la My Car sunt uni membri care au pus cu balast digital si au explicat problema mai pe larg si mai clar decat mine, cand le aprinzi palpae pentru ca nu au suficient curent si cand isi revin merg normal .Cat despre aprins unu sau altu, la E -clas din 2007 cu xenon pus de propietar dupa timp ceva nu se mai aprindea un bec decat cand vroia vind dusa masina la diversi mesteri, care crezi ca era solutia?
                De la caldura un cablu care era mai expus sa incins si nu imi explic cum era intrerupt si facea contact cand se dilata.

                Cat despre strainezi iti spun ca uni dintre ei sunt mai prosti ca noaptea, si ca se duc la service sa schimbe un bec de pozitie, si cheama electrician sa le schimbe becurile in casa
                Last edited by optimus; 01-17-2010, 13:31 PM.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by dj_rzn View Post
                  @optimus , te rog nu incerca sa ne arati ca esti mare mester si mai ales las-o mai usor cu (,) CAPS!
                  In primul rand, masina, fie ca-i pui kit de xenon cu balast digital, aviatic, pasaresc cum vrei tu, iti va da eroare sau iti va face FIGURI (vor palpai xenoanele, se va aprinde ba unul, ba altul etc.). Daca insisti am sa-ti arat un topic de 70 de pagini in care se vorbeste NUMAI despre asta si NUMAI despre xenon pe W203. (desigur, acolo poti gasi si numeroase solutii)

                  http://forums.mbworld.org/forums/c-c...nt-thread.html
                  Are dreptate legat de computerul masinii,xenonul nu este un consumator mare si coputerul nu-l citeste si da eroare ca si cum ar fi becul ars,dar nu la toate modelele,sunt niste moduli care se monteaza pe langa instalatia de xenon care fac ca becul xenon sa fie citit de computer si sa nu ma dea eroare de bec ars.

                  Comment


                  • #10
                    paul1983@

                    Are dreptate legat de computerul masinii,xenonul nu este un consumator mare si coputerul nu-l citeste si da eroare ca si cum ar fi becul ars,dar nu la toate modelele,sunt niste moduli care se monteaza pe langa instalatia de xenon care fac ca becul xenon sa fie citit de computer si sa nu ma dea eroare de bec ars
                    Asa e domnule din cate am mai auzit eu de la baieti astia de are si ei xenoane, pun modul respectiv pentru:
                    - ca nu au balast digital
                    - acel modul face ce ar face ce precum balastul digital.

                    dj_razn@
                    Imi cer scuze de CAPS dar sarea in ochii mai usor, nus mare master.Cred ca ai luato personal, ca si atunci can am zis ca discurile perforate nus prea stralucite, daca mai e ceva vb pe privat ca stricam topicul

                    Comment


                    • #11
                      Probleme xenon

                      Salut!Am si eu o probleme:mi s a ars balastul de la un c220 2002 cu xenon din fabrica...Am umblat si tot umblat am schimbat becurile d2s care m au costat 220 de lei setu..si tot nimic..cand m am dus la Reprezentanta la Mercedes...stupoare:e ars balastul iar unul nou costa...atentie..3200lei..nu am comandat fireste ca mai bine imi pun felinare decat sa dau 10%din valoarea masinii pe un balast..am cumparat unul din dezmembrari de la o masina identica..INTREBARE:Pot aparea brobleme cand il inlocuiesc?

                      VA ROG AJUTATI MA CA IN CURAND TREBUIE SA FAC ITP ul!

                      MULTUMESC

                      Comment


                      • #12
                        Ce treaba are itp-ul? nu cred ca poti sa gresesti cand montezi, nici daca vrei ca au mufele de +si - diferite.

                        Comment


                        • #13
                          NU ar trebui sa fie nici un fel de problema la schimbarea Balastului. Simpla inlocuire la fel ca la bec ars. De curiozitate cat costa balastul din dezmembrari? Eu am gasit cu 300 ron aici la noi.

                          Comment


                          • #14
                            MULTZUMESC..eu am dat 150 de lei..acum,nu stiu cat e de functional..scrie ca e Made in France..dar nimic de Mercedes pe el..eu nici nu l am vazut pe cel de pe masina..sper sa fie identice..are cineva idee cum arata unul original sa vad daca e bun asta pe care l am cumparat?pentru montaj trebuie sa dau bara jos?

                            Comment


                            • #15
                              Are cineva poze cu balastul de d2s de la c220??

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF