Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema - mic accident !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema - mic accident !

Buna ziua si sarbatori fericite . Ieri , spre dimineata , a plouat in Iasi si a inghetat . Nu am bagat in seama 'patinoarul' de pe strazi si am prins viteza . Dupa primul viraj la dreapta m`am trezit ca masina nu vrea sa vireze si m`am izbit lateral de o bordura putin inalta . Mi s`a spart pragul sau bara decorativa ( din plastic ) pe partea sofer . Acum incerc sa aflu cat ma costa si daca are cineva de vanzare ?! Cred ca am scapat ieftin , nu am nicio problema la portiere , nimic , doar pragul din plastic . Astept oferte , pareri , sfaturi . Multumesc anticipat !

Pai daca nu ai avut viteza e bine ca ai scapat doar cu atat, dar bine ar fii sa verifici puntea spate pe partea pe care ai lovit-o si roata din fata la fel, brat, pivot, cap bara sa fii sigur. Pentru acea piesa intra la vanzari piese si vezi ca sunt cei care dezmembreaza .
    E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Salut no problem . Viteza , aveam 50-60km/h dar am si franat. O sa verific si ce ai spus tu , dar nu cred ca e vreo problema deoarece in momentul in care am vrut sa virez drumul se bifurca si am intrat fix lateral in coltul bordurii . Asta e , s-a intamplat , o sa fiu mai atent pe viitor .

Comment

Am eu asa ceva.
        0769631172 Tavi
        Sigla Mercedes-Benz semnifica cele trei spatii pentru care germanii produc motoare – sol, apa si aer

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF