Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pocnituri in volan

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pocnituri in volan

Salutare tuturor!Am un MB C180 elegance an 94' benzina, de ceva timp aud niste pocnituri in volan cand invart dreapta, stanga ce poate fi? am verificat uleiul in rezervorul ala mic de la servodirectie este intre min. si maxim, volanul se invarte usor, am fost la 3 service-uri si toti dau din umeri, poate a mai intampinat cineva o asemenea problema

Salut

Am si eu un w202 identic cu al tau dar nu am avut problemele astea niciodata.
    Eu zic sa incerci prima data sa schimbi uleiul la servo si daca zgomotul tot este prezent ma gandesc ca ar putea fi din capetele de bara...
    Sper sa te ajute cumva...
    Fosta: MB W202 C180 Elegance 1994
    Actuala: MB W203 C200 Kompressor Avantgarde 2002

Comment

Originally posted by sergiur2005 View Post
      Salutare tuturor!Am un MB C180 elegance an 94' benzina, de ceva timp aud niste pocnituri in volan cand invart dreapta, stanga ce poate fi? am verificat uleiul in rezervorul ala mic de la servodirectie este intre min. si maxim, volanul se invarte usor, am fost la 3 service-uri si toti dau din umeri, poate a mai intampinat cineva o asemenea problema
      Salut,

Daca spui ca nu ai probleme cu servo-directia, atunci e bine. Din cate stiu eu, airbag-ul de la volan are o banda subtire cu circuite[mentionez ca asta am patit-o cu o SKODA]. Remedierea s-a facut prin inlocuirea benzii respective, aflate sub airbag. Airbag-ul se da jos cu un imbus [de 5 sau 6 parca], suruburile aflandu-se in spatele volanului[partea dinspre bord]. Sper sa te ajute sa iti faci o idee, si sper sa am si dreptate [e doar o parere, mai asteapta parerea celorlalti].

O zi buna!..

Comment

Salut.Verifica capetele de bara.Daca zici ca ai lichid de servo in regula cel mai probabil problema se trage de la capetele de bara

Comment

Am si eu simptome similare cu ale tale dar tind sa cred ca e din cauza jantelor,prea mari si din cauza tractiunii spate,cand am rotile bracate cam 70-80% si accelerez normal fara sa exagerez rotile din fata pierd o parte din aderenta si rotile se tarasc un pic de unde reies pocniturile in volan,cred eu,nu o lua tocmai de buna ca foarte probabil ma va contrazice cineva.Eu am avut-o si pe elevator si nu am constatat nereguli.
          1989 Wartburg 353 <50 CP
          1995 Ford Mondeo 1.6i 90 CP
          1999 MB W202 C220 CDI 125 CP
          2002 VW Bora 1.9 TDI 116 CP

Comment

Multumesc pentru raspuns, am verificat capetele de bara si sunt ok, acum si pe loc cand invart volanul se aud cateodata aceste pocnituri, mai astept pareri a colegilor de pe forum.

Comment

Salut

Dar zgomotul este unul metalic?

Comment

Daca si cand stai pe loc se aude inseamna ca nu se pune problema la ce am scris mai sus.
                1989 Wartburg 353 <50 CP
                1995 Ford Mondeo 1.6i 90 CP
                1999 MB W202 C220 CDI 125 CP
                2002 VW Bora 1.9 TDI 116 CP

Comment

Salut

Nu stiu ce sa mai spun,pe mine unul ma depaseste.
                  Am sa mai intreb si eu mai departe poate mai gasesc alt raspuns.
                  Va salut

Comment

Salutare!zgomotul nu este metalic, se aude parca pocneste ceva de plastik, cam asa senzatie este.

Comment

Nu stiu sigur daca asta este dar poti verifica urmatorul aspect. Sub masina pe partea soferului ai caseta de directie iar in partea opusa este un brat care tine pistonasele acelea de la servodirectie. Acel brat se prinde in sasiu cu o bucsa care daca are joc mare cam asa suna cum spui tu. Merita verificat. Bagi un levier si faci o parghie pe brat. Mergi la cineva care are groapa de vizitare.
                      Sunt aproape sigur ca bratul respectiv e de vina si pentru problema colegului Snail.
                      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                      C180 W202, 1994
                      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

La mine suna cam cum zici tu,in plus aveam joc la un capat de bara ,am schimbat capetele cu biele cu tot ,e o piesa care se cumpara cu tot angrenajul pentru ambele roti.Dupa ce am schimbat a disparut pocnitura(costa in jur de 500 lei +man).La mine suna si cand apasam pe aripa masina(cand incercam sa o balansez).

Comment

Am fost astazi la un mecanic si am verificat capetele de bara, mecanicul a zis ca sunt ok.

Comment

Am fost astazi la un mecanic si am verificat capetele de bara, mecanicul a zis ca sunt ok.

Salut,

Eu totusi iti recomand sa te duci la un electrician si sa verifici banda volan airbag.

Comment

Am aceeasi problema

Si la C-ul meu este aceeasi problema, atunci cand masina stationeaza, se aud batai in directie cand volanue este rotit cu vizeta stanga-dreapta. Poate fi ori din bratul de comanda a casetei de directie ori din capetele de bara.

Vezi ca mecanicul a controlat capetele de bara "exterioare" si nu pe cele "interioare" care sunt fizate in caseta de directie!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF