Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema C220 din 1994 W202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema C220 din 1994 W202

Buna.
    Am o problema cu masina.
    Cand o accelerez , moare motorul si trebuie sa o accelerez foarte , foarte incet .Are un prag pe la 1500 ture cand daca o accelerez normal se opreste motorul , si trebuie sa o iau foarte lin. Am incercat stand pe loc , scoasa din viteza , sa o accelerez mai mult si nu trece de 4200 ture.
    Am mers la niste baieti care au un service ( si de care am fost foarte multumit alta data) , am pus-o pe tester si aparea debitmetru defect . Au incercat cu un debitmetru nou , comandat atunci de la o firma si imi dadea aceeasi eroare. Au verificat releul de langa ecu (care a mai fost desfacut) adica lipiturile din el si nimic . Am schimbat si bujiile . Mi-au spus ca instalatia electrica ar putea fi problema ca este umblat pe la ea , pt ca este invelita toata cu izolatie romaneasca.
    Are cineva idee ce poate fi ,sau stiti un mecanic- electrician bun ?
    Ei mi-au sugerat sa gasesc pe cineva cu acelasi tip de masina sau pe la dezmembrari si sa schimb de pe una pe alta componente pana gasesc problema. Poate cineva care are acelasi tip de masina si locuieste in Bucuresti sa ma ajute in felul acesta , contra cost desigur ?
    Stiti pe unde pot sa gasesc o instalatie electrica completa in stare buna si eventual un pret pt ea si pt montaj ?
    Multumesc , o zi buna.

1. Inteleg ca masina este pe benzina.
    2. Ce inseamna ca toata instalatia este invelita cu izolatie romaneasca? Sau mai precis de unde pana unde? Sau care cablaje? Mai detaliaza.
    3. Este destul de complicat sa schimbi toata instalatia electrica la o masina. Nu imposibil. Ar trebui sa gasesti o instalatie electrica identica, lucru destul de greu, mai ales daca cauti la dezmembrari, pt ca chiar daca ai gasi ar trebui ca masina donatoare sa aiba exact aceleasi dotari, motorizare, acelasi calculator, mufaraie, si o data de fabricatie cat mai apropiata de cea a masinii tale. Modelul a fost imbunatatit de-a lungul timpului si greu de crezut ca vei gasi acelasi tip de instalatie.
    4. E normal sa nu se tureze in gol mai mult de 4200 rot pe min. Au limitator de turatie pt mersul in gol.
    5. Poti suna la 0743233834, d-l Simu, jud Valcea. Are un W202, nu mai stiu ce an, avariat usor in fata si spate, motor 2200, pe benzina. Masina nu are acte si o vinde intreaga. Pret negociat de mine cu el la vreo 850-900 euro. Suna-l si vezi daca o mai are. Te-ar putea ajuta acea masina si cu piese de schimb si cu instalatia electrica.
    6. Cauze pot fi multe, ia-le prin eliminare. Daca iti permite bugetul cumpara chiar si masina de care ti-am zis. Nu se stie cand ai nevoie de ceva de la ea.
    7. Bafta. Asteptam detalii.
    Last edited by florineasca; 11-14-2007, 19:30 PM.

Comment

Inca astept detalii.....Nu altceva.... Desi pt unii devine tipic. Vin pe site, intreaba, li se raspunde si in rest nimic...doar nu costa bani ce naiba. Iar la un service numai cat deschizi gura trebuie sa sari in sus de milioane...

Comment

Scuze.
        Nu pot sa dau cine stie ce detalii , pt ca nu stiu cum se numesc piesele de la motor unde duc cablurile la care s-a umblat. Stiu ca la mufa de ecu a fost taiata partea de deasupra (capacul) cu panza de bomfaier , se vede ca a fost umblat si pus un fir la releul de langa ecu. Releul acesta a fost desfacut si niste lipituri refacute. Mai sunt niste fire invelite in izolatie romaneasca , unul care este chiar pe motor desupra la chiuloasa si se desparte in doua. O sa incerc sa fac niste poze si sa le trimit.
        Oricum va multumesc pt interes.
        Ps. Am avut netul cazut de duminica.
        Last edited by cristicul; 11-21-2007, 18:55 PM.

Comment

Originally posted by cristicul View Post
          Buna.
          Am o problema cu masina.
          Cand o accelerez , moare motorul si trebuie sa o accelerez foarte , foarte incet .Are un prag pe la 1500 ture cand daca o accelerez normal se opreste motorul , si trebuie sa o iau foarte lin. Am incercat stand pe loc , scoasa din viteza , sa o accelerez mai mult si nu trece de 4200 ture.
          Am mers la niste baieti care au un service ( si de care am fost foarte multumit alta data) , am pus-o pe tester si aparea debitmetru defect . Au incercat cu un debitmetru nou , comandat atunci de la o firma si imi dadea aceeasi eroare. Au verificat releul de langa ecu (care a mai fost desfacut) adica lipiturile din el si nimic . Am schimbat si bujiile . Mi-au spus ca instalatia electrica ar putea fi problema ca este umblat pe la ea , pt ca este invelita toata cu izolatie romaneasca.
          Are cineva idee ce poate fi ,sau stiti un mecanic- electrician bun ?
          Ei mi-au sugerat sa gasesc pe cineva cu acelasi tip de masina sau pe la dezmembrari si sa schimb de pe una pe alta componente pana gasesc problema. Poate cineva care are acelasi tip de masina si locuieste in Bucuresti sa ma ajute in felul acesta , contra cost desigur ?
          Stiti pe unde pot sa gasesc o instalatie electrica completa in stare buna si eventual un pret pt ea si pt montaj ?
          Multumesc , o zi buna.
          Buna ziua. Am si eu un w202 cu aceeasi motorizare cu cutie automata si imi face exact aceeasi problema. Va rog sa-mi spuneti si mie cum s-a rezolvat la dumneavoastra. Va multumesc anticipat. Sa aveti o zi buna.

Comment

Am schimbat pompa de combustibil si nu mai face . Pompa mea functiona dar nu mai facea presiunea care trebuia .

Comment

Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF