Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema directie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema directie

    Buna seara si bine v-am gasit.Am si eu o problema la directie, in sensul ca trage in dreapta. Am fost pana acum la trei ateliere, insa defectiunea persista.Am impresia ca roata din spate dreapta este orientata putin spre stanga si unghiul deschis in exterior.Masina e un C 220 CDI, af 2005.Va rog daca se poate sa ma ajutati.Multumesc.

  • #2
    Salut! Ai fost la 3 ateliere unde au reglat geometria sau au verificat in general articulatiile? Daca nu s-a facut geometria la roti, mergi la dealer sau la vreun service care are stand de geometrie ca sa-ti regleze unghiurile si toate cele.

    Comment


    • #3
      Au reglat si geometria la fiecare service.Mi s-a spus ca s-ar putea sa fie o problema la partea din spate, insa spre deosebire de clasa E, la clasa C nu se poate regla. Masina nu a fost lovita si nici nu are vreun brat indoit, sau alte probleme de genul acesta. Nu uzeaza neuniform anvelopele, insa trage in dreapta.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Tao View Post
        Au reglat si geometria la fiecare service.Mi s-a spus ca s-ar putea sa fie o problema la partea din spate, insa spre deosebire de clasa E, la clasa C nu se poate regla. Masina nu a fost lovita si nici nu are vreun brat indoit, sau alte probleme de genul acesta. Nu uzeaza neuniform anvelopele, insa trage in dreapta.
        Salut Tao PÃ¥rerea mea este, sa cauti un atelier care este specializat pe mercedes. La masina ta se face geometria pe toate 4 rotile . Trebuie doar aparatura necesara . O zi buna in continuare , si bafta cu remedierea problemei.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Tao View Post
          Au reglat si geometria la fiecare service.Mi s-a spus ca s-ar putea sa fie o problema la partea din spate, insa spre deosebire de clasa E, la clasa C nu se poate regla. Masina nu a fost lovita si nici nu are vreun brat indoit, sau alte probleme de genul acesta. Nu uzeaza neuniform anvelopele, insa trage in dreapta.
          Salutare.

          Daca faptul ca la C-classe nu se poate regla unghiul pe spate l-a spus cineva de la service inseamna ca cel putin unul din service-urile la care ai fost este de doi bani.

          Am avut si eu probleme la W203 pe spate si iti spun ca se poate regla deschiderea/inchiderea pe spate.Acest lucru se face din bieleta de directie de pe spate, bieleta care desi arata ca un simplu brat are la cabat un surub si o saiba cu excentric.
          Aceasta bieleta o poti vedea in pozele atasate de mine si sper sa o localizezi rapid.

          In alta ordine de idei, daca trage constant in dreapta, adica si in ture si pe liber uniform inseamna ca e reglata prost directia. Daca insa atunci cind o calci trage dreapta iar cand o lasi in frana de motor sau pe liber revine (ceea ce genereaza evident un dans al spatelui)inseamna ca acea bieleta este si uzata la bucsi, ceea ce cere schimbarea ei

          Sper sa iti fiu de folos...

          P.S. Ceea ce nu se poate regla la C pe spate este unghiul de cadere, nu cel de fuga; adica daca roata nu "cade" perpendicular pe asfalt atunci e mai nasol, iara asta se poate intamla numai dupa lovituri ce afecteaza geometria caroseriei.


          Sa ai bafta !
          Attached Files
          W203 - 2001

          Comment


          • #6
            Cum a spus si colegul Nickbal, la Mercedes se face unghiul de fuga si convergenta, fata si spate. Prin urmare mergi la un atelier ca lumea! De verificat presiunea in roti, dimensiunea anvelopelor (sa fie toate la fel) sau joc in directie. Toate acestea duc la probleme de directie. Bafta

            Comment


            • #7
              Imi cer scuze ca ma abat de la subiect,

              Stie cineva daca trebuie reglata din nou directia unei masini, in cazul meu, MB W202,din `95 dupa ce se monteaza rotile de vara sau invers
              Avand in vedere ca:
              -roti de vara , jante aliaj, 7,5Jx16 H2, ET 42, anvelope 205/55/16
              -roti de iarna, jante de otel, 6,5Jx15 H2, ET 37, anvelope 195/65/15

              Dupa ce voi monta, la primavara, rotile de vara, voi merge la un service care se ocupa cu directii, si o voi regla pe stand specializat,
              Oare la urmatoarea iarna dupa ce voi pune rotile de iarna, care sunt mai mici, cel putin jantele, va trebui sa merg iar sa "fac" directia ?

              Multumesc,
              Toate cele bune,
              W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
              http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

              Comment


              • #8
                Din cate stiu eu nu trebuie refacuta geometria atata vreme cat tu folosesti in final o "roata" care are aproximativ acelasi diametru exterior. De aia pe 16 ai talonul de 55 iar pe 15 ai talonul de 65. Mai mult avand aceste dimensiuni trecute in talon mie mi se pare ca nu e o problema.
                La diferente mai mari de dimensiuni ma gandesc ca trebuie umblat cel putin la puntea fata.
                E220 cdi W210, 2001

                E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994
                W123 200D, 1978 cu inima de W124


                Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                Comment


                • #9
                  scartait in viraje

                  Am constatat de cand a dat frigul ca in viraje dai mari de 30 grade,imi scartaie ceva precum o bucsa de directie.se aude in interior sunetul si destul de tare .ma gandesc daca nu este stricata bucsa de directie ,care nu stiu un de se afla,sau daca mai este lichid de servo in vas.nu stiu cum arata vasul si unde este montat.va rog sa ma ajutati cu o informatie.
                  LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

                  Comment


                  • #10
                    Iata vasul de servo. Cum te uiti la motor din fata, pe partea dreapta chiar in fata. Arata ca in poza. Desfaci rotita aia neagra de pe capac si ai acces direct la lichidul de servo. Ar trebui sa aiba o culoare rosiatica. Vezi ca in fundul vasului exista si un mic filtru, ca o sita (la W124 sigur este, deci ma gandesc ca si la W202).
                    Attached Files
                    Last edited by adidc; 01-27-2010, 09:00 AM.
                    E220 cdi W210, 2001

                    E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994
                    W123 200D, 1978 cu inima de W124


                    Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                    Comment


                    • #11
                      @ TAO :
                      ....confirm ceea ce a spus anterior colegul "nickbal" !
                      ...si unghiul de cadere al roti nu se strica stand in parcare :-) ....poate ai luat vre-o groapa mai serioasa ?!
                      ..daca volanul sta drept si masina trage in drepta, mai mult ca sigur problema e de pe spate (tractiunea !) ,
                      ...de curand am alunecat pe gheata si am lovit de bordura roata stg. spate : rezultatul 2 brate si fuzeta indoite ..treaba nasoala...deoarece dupa schimbarea bratelor, unghiurile nu au iesit cum trebuie pe acea parte si a trebuit sa inlocuiesc si fuzeta ...si ..da acel brat din poza este reglabil dintr-un excentric ..doar acela ...si foarte putin ....daca altcineva ti-a spus diferit e un incompetent total !!!..daca o ridici si te uiti acolo ,nici nu trebuie sa fi mare mecanic sa vezi ca are reglaj ...si se poate sa se fi slabit ..in cel mai fericit caz...si daca sti ca nu ai lovit roata ...altfel esti in situatia mea : ai ori brate ori fuzeta indoite ...ceea ce nu-ti doresc ...ca bratele au fost mai ieftine ..cam 130 de lei buc. (noi)...dar fuzeta a fost o aveeere ..2900 lei ..noroc ca am gasit sh. cu 50 de eur. si acum masina e ok !
                      ..asa ca ..multa bafta ...si ATENTIE..(la "mecanici") !
                      Last edited by ady_gri; 01-27-2010, 19:57 PM.
                      W202 1,8 Benzina / Elegance `94

                      Comment


                      • #12
                        Multumesc ,voi tine cont de ce mi ai aratat si voi verifica lichidul servo.
                        LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

                        Comment


                        • #13
                          Si eu am o problema ,dupa ce dau intr-o groapa volanul se misca spre dreapta.Trage dreapta chiar dupa ce mi-au facut geometria de vreo 3 ori la noraauto si cu motorul pornit si cu el stins i pe hartie e in parametri.nu mai inteleg nimic.

                          Comment


                          • #14
                            geometria a fost facuta la toate rotile

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF