Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme dezaburire parbriz W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme dezaburire parbriz W203

Dupa cum vedeti....masina mea nu vrea sa dezabureasca mai nimic....cand dau pe dezaburirea parbrizului nu se intampla mare lucru, iar cand pun diagnoza pe ea zice ca ar fii problema clapetele din stanga si din dreapta (cele prin care sufla aerul pe parbriz). Stie careva cum se repara acele clapete? V=a multumesc mult

Incearca o resetare a climatizarii! Exista un thread despre aceasta procedura. Search!
    P.S. Filtrul de polen trebuie sa fie si el in stare buna, altfel degeaba repari clapetele.
    Last edited by max_c200; 10-21-2009, 19:12 PM.

Comment

La tester ce DTCs va iesit? Destul posibil sa aveti ars vreun servomotor ce comanda flapsurile sau sa nu se alimenteze, sau ar putea fi chiar un flaps de aer blocat. Poate fi orice. deabia cind demontati va ve-ti da seama.
      Originally posted by Benone View Post
      Dupa cum vedeti....masina mea nu vrea sa dezabureasca mai nimic....cand dau pe dezaburirea parbrizului nu se intampla mare lucru, iar cand pun diagnoza pe ea zice ca ar fii problema clapetele din stanga si din dreapta (cele prin care sufla aerul pe parbriz). Stie careva cum se repara acele clapete? V=a multumesc mult

Comment

Filtrul de polen este nou....dar acolo sus la parbriz am 4 clapete cum sar zice....doua pe partea stanga si doua pe partea dreapta....ei bine din fiecare parte nu merg decat cele de pe mijlocul parbrizului si marginile raman nedezaburite....Pentru a vedea clapetele acelea trebuie sa demontez tot bordul sau doar partea de sus?

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF