Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme dezaburire oglinzi laterale W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme dezaburire oglinzi laterale W203

    Salut, am o problema la W203ul meu din 02'...de cand am luat masina, aia insemnand vreo 3 ani....nu imi functioneaza dezaburirea la oglinzile laterale ceea ce face masina imposibil de condus cand ploua pentru ca ramane apa pe ea si nu mai vad nimic. S-a mai batut cineva de problema aceasta? Multumesc

  • #2
    Daca gresesc, as dori ca cineva sa ma corecteze, dar NU cred ca dezaburirea are de-aface cu apa ca doar nu e stergator saraca,ci doar cu gheata depusa iarna. Parca se numesc "oglizi incalzite" si nu dezaburite
    Iubitor de Mercedes

    Comment


    • #3
      Ma rog...cum s-o numi eu vreau sai zic dezaburire ca sa inteleaga lumea la ce ma refer....

      Comment


      • #4
        Eu am avut odata impresia ca oglinzile nu se mai incalzesc. M-am inselat dar am inceput verificari. Am incercat sa demontez sticla oglinzii ca sa vad daca ajunge curent in spatele ei si am crapat-o - m-am lasat pagubas. Apoi am cautat sigurante corespunzatoare. Nu am gasit dar poate tu la masina ta ai. Apoi am aflat ca incalzirea oglinzilor se activeaza pe baza unui senzor de umiditate care la mine se afla in zona filtrului de polen. Pornirea neconditionata de senzor a incalzirii oglinzilor se face apasand butonul de dezaburire luneta. Eu am un A-klasse din 2007.
        Unless I'm very much mistaken...

        Comment


        • #5
          Originally posted by pianosso View Post
          Pornirea neconditionata de senzor a incalzirii oglinzilor se face apasand butonul de dezaburire luneta.
          Acelasi lucru e valabil si la W203. Daca nu functioneaza verifica legaturile electrice. Oglinzile ies usor, prin simpla lor tragere spre exterior. Succes!

          Comment


          • #6
            Am studiat si eu situatia dar nu in detaliu....din cate am vazut oglinda in sine nu poti sa o dai jos doar daca scoti carcasa de pe ea...ceea ce nu prea stiu cum....dar daca ziceti ca trebuie tras de ea atunci voi trage. Sigurantele is bune toate, la mine nu stiu daca este senzor de umiditate sau nu, dar stiu ca am condus masina 10 ore intruna pe timp de ploaie si muream de nervi ca apa curgea siroaie pe oglinda mea....

            Comment


            • #7
              La W202 stiu sigur ca se incalzesc cand pornesti motorul fara sa apesi butonul de dezaburire....dar aici nu stiu care ii situatia...as trage doua fire la plus si la minus de la fiecare oglinda in parte doar ca ma gandesc ca are ceva releu sau asa ceva care atunci cand sunt prea calde le taie alimentarea ca sa nu crape...

              Comment


              • #8
                Eh, acum daca ploua tare sau picaturile de apa intra in turbulente si se depun pe sticla, e normal sa nu se evapore instantaneu la contactul cu suprafata incalzita.
                Unless I'm very much mistaken...

                Comment


                • #9
                  sal

                  Aceeasi problema o am si eu cu oglinzile laterale la un c200 kompresor, nu se incalzesc iar varianta precum ca s-ar incalzi de la lumina soarelui sau alte explicatii de astea pica, pt ca la un prieten cu aceeasi masina se incalzesc in momentul cand actionezi luneta ca la mai toate marcile, pt ca am avut mai multe marci. Am fost cu ea la service, toate sigurantele sunt bune dar nu ajunge curent la ele...Cei care au avut aceasta problema si au remediat-o, va rog sa postati solutia pt ca nu gasesc unde ar fi problema. Multumesc!

                  Comment


                  • #10
                    Cauti in schema de sigurante care sunt pentru oglinzi(daca sunt). Verifici sigurantele, apoi contactele de la oglinzi(am postat eu pe undeva cum se desfac oglinzile, daca nu cauti pe youtube).
                    Verifici sub filtru de polen in fata ventilatorului este un senzor alb(senzor de umiditate). Il cureti si il montezi la loc. Oglinzile se incalzesc automat sau atunci cand actionezi butonul dezaburire luneta.
                    Ultima solutie faci o testare pe Star sau folosesti Water repellent si pe oglinzi.

                    Comment


                    • #11
                      Eu la masina mea w202 an 94 am testat toate variantele si pana la urma oglinzile se incalzesc automat doar cand afara este frig, eu tot la un moment am crezut ca nu merg dar cum a dat frigul se incalzesc.

                      Comment


                      • #12
                        Eu stiu ca se incalzesc automat daca sunt sub 15 grade sau daca senzorul de umiditate trece peste o anumita valoare. Dar am citit ca atunci cand apesi butonul de dezaburire se incalzesc si oglinzile(probabil calculatorul tine cont si de temperatura exterioara si umiditate).

                        Comment


                        • #13
                          Eu aveam probleme cu senzorul de temperatura exterioara, indica -40 grade sau + 85 dupa cum avea el chef. Am tras alte doua fire din calculatorul de sub panoul usii, plus si minus, plusul este luat de la un contact care ofera curent doar cand ii pus contactul sau pornit motorul si circul asa de vreo 2 ani si nu am probleme, se incalzesc indiferent de ce temperatura ii afara sau daca ploua sau ninge.

                          Comment


                          • #14
                            @Benone- imi place practicalitatea romanului
                            Dar cred ca mai bine dadeai 80ron pe senzor decat sa risti sa se arda rezistenta din oglinda, sau mai rau sa se topeasca vreun fir sa ia foc

                            Comment


                            • #15
                              Si pe mine ma manca palma sa-i spun colegului acelasi lucru. Insa sunt doua modele de senzori, al doilea costa usor peste 4 milioane, aveam eu la W210 din 1996.
                              Oglinzile se incalzesc si automat si din butonul de dezaburire. Cu tensiunea aia permanenta nu cred ca e ok oricum, daca a intrerupt firele masinii ce duceau la oglinzi nu e drama, daca nu, e o problema.

                              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF