Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema usa rezervor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema usa rezervor

Salut. Am un w203 2.2 cdi de 85kw din 2001 si azi cand sa alimentez n-am mai putut sa deschid usa de la rezervor. Precizez ca inchiderea imi merge foarte bine nu am nici o problema la ea. Acum nu stiu daca acest motoras este actionat tot de un furtun vacuumantic si daca da unde se afla. Multumesc.

Salut. Am rezolvat partial problema. Am desfacut mocheta din portbagaj am dat cu spray de contacte pe mufa dar vad ca ba merge ba nu merge. O sa masor si tensiunea in fire sa vad daca vine curent chiar daca eu cred ca trebuie schimbat motorasul. Cred ca se poate inchide daca nu are altcineva si alta idee.. Multumesc.

Comment

Salut!
      Insista cu wd40 chiar in orificiul de unde iese tija care blocheaza usita. A mea era blocata complet si am dormit vreo saptamana cu frica-n san ca-mi fura careva motorina din rezervor.
      De-as fi stiut ca e asa de simplu...
      Spor!

Comment

Originally posted by aditzah View Post
        Salut!
        Insista cu wd40 chiar in orificiul de unde iese tija care blocheaza usita. A mea era blocata complet si am dormit vreo saptamana cu frica-n san ca-mi fura careva motorina din rezervor.
        De-as fi stiut ca e asa de simplu...
        Spor!
        Salut. Ai dreptate ar fi fost foarte simplu sa fie doar intepenita tija dar beleaua este ca nu e. Am masurat daca am tensiune pe fire si am. Cred ca motorasul e pe duca. Ba merge ba nu merge acum i-am si scos mufa de tensiune si l-am lasat pe deschis. O sa incerc sa caut unul pe la dezmembrari problema este ca pozitie e incomoda si chiar n-am idee cum sa-l scot.

Comment

Hotii astia de pe la dezmembrari o sa-ti ceara o mica avere pe motorasu asta. Mie mi-a murit stergatoru si imi cer 200 de euro pe motoras si mecanism ca separat vezi doamne nu se poate. Poate pe tine o sa te oblige sa iei toata inchiderea centralizata a masinii

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF