Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Bătaie suspectă - poze cu piesele vechi şi cu cele noi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bătaie suspectă - poze cu piesele vechi şi cu cele noi

Bună,

aş cum am promis, postez poze cu piesele vechi care au fost înlocuite, cât şi poze cu cutiile pieselor noi, ca să vă faceţi o impresie despre preţuri, marcă, etc. Poza cu cutia plăcuţelor de frână o postez tocmai ca să NU le comande nimeni pentru C180(W202) din 1996, deoarece sunt pentru modelele cu ASR(au o singură gaură de prindere pe etrier), iar cele pentru modelul fără ASR are două găuri de prindere. Deci, atenţie la ce comandaţi.
    După cum se observă, ambele discuri de frânare au o uzură mare, cel mai distrus fiind cel de pe partea stângă. Saboţii pentru frâna de mână din poză sunt cei originali, din 1996, dar am considerat că e mai bine să-i schimb, mai ales că am pus discuri noi. Postez totul, ca să fie de folos celor care s-ar putea să aibă probleme de acest tip. Pentru relaţii suplimentare cu care aş putea să fiu de folos sau eventuale întrebări, aveţi numerele mele de telefon la user.
    O zi frumoasă tuturor.
    Attached Files

Cat te-a costat toata operatiunea asta?Vad ca placutele sunt ieftine pt un Mercedes
    Last edited by florineasca; 10-03-2009, 11:19 AM.

Comment

Bună DavioForce,

toată operaţiunea a costat 290 piesele şi 100 de lei manopera. Durata: una oră şi 20 de minute. Nu am montat plăcuţele din poză, pentru că sunt pt C180 cu ASR, ci le-am montat tot pe cele vechi. Am comandat deja plăcuţele bune, care costă cam tot atât cât cele pe care le-am pozat. Deci, în total am cheltuit 390 de lei, şi totul a revenit la normal.

Comment

sincer nu mi-se par scumpe pt un mercedes!este pe autovit un mercedes e230 din 97 avariat spate pana aproape de portiere si zice ca e scump sa il repare si mas fi bagat la el ca e ieftin!1400e

Comment

Originally posted by ddg View Post
          Bună DavioForce,

toată operaţiunea a costat 290 piesele şi 100 de lei manopera. Durata: una oră şi 20 de minute. Nu am montat plăcuţele din poză, pentru că sunt pt C180 cu ASR, ci le-am montat tot pe cele vechi. Am comandat deja plăcuţele bune, care costă cam tot atât cât cele pe care le-am pozat. Deci, în total am cheltuit 390 de lei, şi totul a revenit la normal.
          Asa ieftine sunt 4 discuri cu placutele afetente si sabotzii de frana de ajutor, toate noi? doar 300 lei? Nu stiam.
          W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
          http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

te corectez:390 nu 300e o diferentza marisoara!

Comment

Originally posted by DavioForce View Post
              te corectez:390 nu 300e o diferentza marisoara!
              Am spus piesele, nu si manopera,
              Multumsc,

Ps: incearca sa incepi propozitia cu litera mare, nu de alta dar da mai bine, nu vrei sa incepi activitatea pe forum cu stangul

Toate cele bune,
              Last edited by marele_alb; 10-03-2009, 15:21 PM.
              W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
              http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Bună băieţi,

da, piesele sunt noi, de la un magazin din Turda, cred că se vede şi numele lui pe una din poze. Aşa cum am mai specificat, atenţie la ce plăcuţe comandaţi. Nu de alta, dar să vedeţi ce faţă faceţi când le daţi jos pe alea vechi şi astea noi nu se potrivesc. Cine mai are întrebări, am telefoanele expuse la profil.
                Să aveţi o zi frumoasă mâine.

Comment

Colegu daca erai in Timisoara ti le schimbam eu gratis. Asa rau imi pare cand vad operatiuni din astea facute cu bani. Pentru mine e o placere sa intru pe sub fuste la "doamna" mea. Desigur de multe ori timpul e o problema.
                  Felicitari pentru investitie si multi Km fara probleme!
                  E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                  C180 W202, 1994
                  W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Bună adidc,

îmi pare rău că nu am fost(încă) prin Timişoara cu maşina, dar îmi era teamă să plec cu ea la drum, mai ales că la frânarea de urgenţă bătaia din caroserie era destul de înfricoşătoare. Am reţinut însă oferta ta, şi aş vrea să vin la o întâlnire a timişorenilor cu C-ul meu, ca să-l vedeţi "în carne şi oase". Am postat pozele cu speranţa să fiu de folos celor care ar mai putea probleme de acest gen(apropos, habar nu am unde sunt pozele postate de mine).
                    Am numărul tău de telefon, şi dacă eşti de acord am să te caut să ne cunoaştem în perioada 24 - 27.10 când vin la fiica mea la Timişoara. O zi frumoasă.

Comment

Bună seara domnilor moderatori,

vă rog din suflet să încărcaţi din nou pozele postate de mine la acest topic. Nu de alta, dar poate cineva va avea nevoie să vadă, sau să-şi formeze o părere atunci când va avea o problemă asemănătoare.
                      Cu mulţumiri.

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF