Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme senzor de ploaie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme senzor de ploaie

Buna, detin un W203 220 CDI din 2005 si am o problema cu senzorul de ploaie la care nu reusesc sa ii dau de cap. Mai exact:
    Senzorul de lumini functioneaza perfect, siguranta de la senzorul de ploaie am verificat-o si este buna, dar cand pun stergatoarele pe prima pozitie (adica cea care activeaza senzorul) acestea functioneaza in mod ''intermediar'' ca si cand nu ar avea senzor si sterg parbrizul la un interval fix de timp indiferenet de viteza masinii sau de cantitatea de apa de pe parbriz.
    Masina am cumparat-o SH asa ca nu stiu daca nu cumva parbrizul a fost schimbat. Am inteles ca in urma acestei operatiuni senzorul de ploaie trebuie ''reinvatat''.
    Ma poate ajuta cineva?
    Va multumesc.

Diagnoza

Originally posted by giuglea_dan View Post
    Buna, detin un W203 220 CDI din 2005 si am o problema cu senzorul de ploaie la care nu reusesc sa ii dau de cap. Mai exact:
    Senzorul de lumini functioneaza perfect, siguranta de la senzorul de ploaie am verificat-o si este buna, dar cand pun stergatoarele pe prima pozitie (adica cea care activeaza senzorul) acestea functioneaza in mod ''intermediar'' ca si cand nu ar avea senzor si sterg parbrizul la un interval fix de timp indiferenet de viteza masinii sau de cantitatea de apa de pe parbriz.
    Masina am cumparat-o SH asa ca nu stiu daca nu cumva parbrizul a fost schimbat. Am inteles ca in urma acestei operatiuni senzorul de ploaie trebuie ''reinvatat''.
    Ma poate ajuta cineva?
    Va multumesc.
    Senzorul de poaie trebuie calibrat(daca exista). Te invit pe la mine.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Unde te gasesc?

Multumesc pentru promptitudine. Cum te gasesc? La adresa si numarul de telefon de pe site-ul tau?

Comment

Originally posted by giuglea_dan View Post
        Multumesc pentru promptitudine. Cum te gasesc? La adresa si numarul de telefon de pe site-ul tau?
        Si din profil...
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Problema rezolvata. In sensul ca masina nu are senzor de ploaie ci doar de lumini. Are cineva idee daca se poate monta senzorul de ploaie?

Comment

Salut

La mine e invers, merge senzorul de ploaie bine si cel de lumini nu. E ca si cum tot timpul e intuneric. Ce pot face in acest caz?

Comment

Originally posted by Smurff View Post
              La mine e invers, merge senzorul de ploaie bine si cel de lumini nu. E ca si cum tot timpul e intuneric. Ce pot face in acest caz?
              Intra in setarile BC, ai acolo optiune sa stea aprinse tot timpul, dai off si este rezolvata problema

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF