Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

problema faruri adaptive

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• problema faruri adaptive

va salut, domnilor! sper ca stie sa imi dea cineva si mie o solutie. am un C200 din 2006 cu bi-xenon din fabrica, adaptive, senzori, tot tacamul. mi s-a ars un bec (unul din cele cu xenon). am avut mesaj in bord, totul in regula, am cumparat becul, l-am inlocuit pe cel ars (care era spart inauntru ca sa mentionez). problema e ca de cand s-a ars cel vechi, farurile nu se mai ridica (stiti ca la aprindere astea adaptive au o cursa pe verticala, se regleaza doar din computer in functie de greutatea din masina etc). au ramas "la pamant". asta de cand s-a ars becul; problema s-a mentinut si dupa ce am montat becul cel nou. banuiesc ca nebunia e din soft. din motive financiare nu m-am "aruncat" in service autorizat din prima, am mai intrebat in stanga si in dreapta daca se poate rezolva cumva altfel. s-a mai confruntat cineva cu asta?

Originally posted by biturbo View Post
    va salut, domnilor! sper ca stie sa imi dea cineva si mie o solutie. am un C200 din 2006 cu bi-xenon din fabrica, adaptive, senzori, tot tacamul. mi s-a ars un bec (unul din cele cu xenon). am avut mesaj in bord, totul in regula, am cumparat becul, l-am inlocuit pe cel ars (care era spart inauntru ca sa mentionez). problema e ca de cand s-a ars cel vechi, farurile nu se mai ridica (stiti ca la aprindere astea adaptive au o cursa pe verticala, se regleaza doar din computer in functie de greutatea din masina etc). au ramas "la pamant". asta de cand s-a ars becul; problema s-a mentinut si dupa ce am montat becul cel nou. banuiesc ca nebunia e din soft. din motive financiare nu m-am "aruncat" in service autorizat din prima, am mai intrebat in stanga si in dreapta daca se poate rezolva cumva altfel. s-a mai confruntat cineva cu asta?
    De confruntat ne confruntam mereu cu indivizi ca tine carora le este greata sa puna o litera mare la inceput de fraza si care sa aiba o coerenta in exprimare si in redactarea unui text. Cand vad "caramida" asta de deasupra crezi ca imi mai arde de becul tau???

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF