Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Transplant de aer conditionat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Transplant de aer conditionat

Din auzite am aflat de un mecanic la noi in Brasov ca cineva mi-ar putea monta o instalatie de aer conditionat luata de pe un audi A4 1.8 si s-o puna la mine pe w202 C180. Ar fi posibil acest lucru?
    Sunt foarte curios, a mai intalnit cineva, ceva asemanator?

Nu vreau sa te dezamagesc, dar din propria experienta, e complicat sa transplantezi o instalatie de AC de pe un mercedes pe un altul, asa ca ce sa mai zic de marci diferite de masini.
    Instalatia presupune un vaporizator (care vine montat in bord), un condensator (radiatorul din fata), compresor, filtru, electroventilator plus conducte. Sincer nici una din componentele astea nu cred sa se potriveasca de la audi la mb.
    Cel mai bine ar fi sa gasesti o instalatie completa pe alt C-class w202 si sa o muti cu totul pe al tau. Doar asa ai sanse sa-ti iasa ceva.

Comment

Salut. Am trecut si eu prin faza asta si am ajuns la concluzia ca in lipsa unui mecanic foarte priceput, a timpului si a posibilitatii dispensarii de masina pe cateva zile bune nu merita investitia. De cand sunt sofer am avut cateva masini, toate fara AC...n-am murit, asa ca pentru 3 luni pe an cand e cald deschid geamul. Totusi am adunat cate ceva legat de subiect:

2 scheme si o poza cu compresorul
      Spor la treaba!
      Attached Files
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Anunt complet:

12 Volti / 230 Volti Tensiune De Operare. Ideal Pentru Dumneavoastra In Călătorii, In Masina, Autobuze. Dispozitivul Poate Functiona Prin Intermediul Adaptorului AC Să Fie La 230 De Volţi. Mini Aer Condiţionat, Folosind Bandă Magnetică. Doar Apă Se Va Completa In Recipient Si Cele Doua Coolere Vor Actiona.

CARACTERISTICI :

Rezervor De Apă Capacitate 0.450 l
        Timp De Operare Cu Rezervor Umplut Aproximativ 8 Ore
        1 Nivel De Putere 4.3 W 5.4 Watt Level 2
        Posibilitate De Conectare 12 Volt / 230 Volt
        Cablu Lungime Aproximativ 2,5 Metri
        CALITATE GERMANA 100%.
        PRODUSUL ESTE NOU.
        PRET : 300 Ron.
        Produsul este NOU
        Pret: 72 EURO

Dar de asa ceva a mai auzit cineva?? Am gasit reclama dar fara poza,si habar nu am ce e si mai ales cum se foloseste in autobuz.In loc sa montam clima...

Comment

Probabil ca este un vaporizator in genul lui NiteCool de la Webasto. Acesta este produs pentru cabinele de TIR si inlocuieste instalatiile de AC cu compresor ce functioneaza pe stationarea camonului, dar care consuma mult curent si descarca bateriile.
          Acest NiteCool NU este un aer conditionat, este doar un vaporizator, care arunca vapori de apa pe o suprafata rece, racind astfel aerul din cabina. Probabil asa ceva e si produsul prezentat mai sus....

Asa arata la camioane : http://www.vehvac.co.uk/special-vehi...ool-cooler.htm
          Si : http://www.vehvac.co.uk/brochures/ni...%20leaflet.pdf

Cei de la Webasto sustin ca e la fel de eficient ca si un AC mare cu compresor (acele "caciuli" de pe cabinele de TIR) dar la un consum infim de curent, fara sa descarce bateriile....
          Last edited by VLADD; 05-26-2009, 19:45 PM.

Comment

Pacat ca e doar pt tiruri sau microbuze. Asa pare din fotografiile cu agregatul.

Comment

Este un swamp cooler, se gasesc o droaie de explicatii pe google, a fost si intr-o oferta la un mare lant de magazine ceva similar , consta cam 50-60 lei, poate a luat cineva si ne poate spune mai multe ...

Comment

Originally posted by TomJones View Post
                Este un swamp cooler, se gasesc o droaie de explicatii pe google, a fost si intr-o oferta la un mare lant de magazine ceva similar , consta cam 50-60 lei, poate a luat cineva si ne poate spune mai multe ...
                Am luat eu unul din Plus cu 60roni.Are un rezervor in care se baga apa si cuburi de gheata(are si 6 plasticuri ce se umple cu apa si se pun la inghetat,pt a se baga in rezervorul cu apa). Din rezervorul ala e facuta o evacuare si se umezesc niste servetele care au in spate un ventilator si sufla ca sa faca aer rece.Cat de cat functioneaza... dar chiar daca ar functiona sa faca frig in masina, ar ramane problema de aspect pt ca e cam badaran aparatul si nu vad unde ar putea fi pus.

Are efectul putin mai bun decat a unui simplu ventilator auto, dar care poate fii montat cu o simpla ventuza pe parbriz...

Comment

Originally posted by gino_mercedes View Post
                  Din auzite am aflat de un mecanic la noi in Brasov ca cineva mi-ar putea monta o instalatie de aer conditionat luata de pe un audi A4 1.8 si s-o puna la mine pe w202 C180. Ar fi posibil acest lucru?
                  Sunt foarte curios, a mai intalnit cineva, ceva asemanator?
                  Eu sunt din TM si am un prieten care lucreaza in domeniu de vreo 10 ani! am vb cu el inainte sa imi iau masina si i`am zis ca imi iau fara EC si sa imi monteze el! Mai avea un pic si plangea , mi`a zis ca dureaza mult si e foarte foarte costisitor sa montezi orice fel de intalatie de clima pe o masina care nu are ...! sfatu meu e sa nu te apuci de schimburi!
                  Mercedes Benz C180 `96 CP 122

Comment

Originally posted by adibotormedias View Post
                    Am luat eu unul din Plus cu 60roni.Are un rezervor in care se baga apa si cuburi de gheata(are si 6 plasticuri ce se umple cu apa si se pun la inghetat,pt a se baga in rezervorul cu apa). Din rezervorul ala e facuta o evacuare si se umezesc niste servetele care au in spate un ventilator si sufla ca sa faca aer rece.Cat de cat functioneaza... dar chiar daca ar functiona sa faca frig in masina, ar ramane problema de aspect pt ca e cam badaran aparatul si nu vad unde ar putea fi pus.

Are efectul putin mai bun decat a unui simplu ventilator auto, dar care poate fii montat cu o simpla ventuza pe parbriz...
                    Am si eu unul dar e de kkt doar ca iti sufla-n bot aer si atat.

Comment

Daca vrei iti vand eu toata instalatia data jos de pe un W202 C200 benzina

Comment

La ce pret ?

Comment

350 de euro....absolut completa

Comment

Este perfect compatibila pe un w 202 c180 ELEGANCE din 1993 ?

Comment

Originally posted by ioany View Post
                              Este perfect compatibila pe un w 202 c180 ELEGANCE din 1993 ?
                              Cateva sunt date jos dar cateva sunt montate pe un W202 C200 ELEGANCE din 94' si urmeaza sa fie date jos daca exista doritori...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF