Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Shut-off valve.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Shut-off valve.

Salutare, Ce influenta are asupra turatiei valva de inchidere in pompa de injectie? este vorba de (shut-off valve)? piesa aceasta se poate inlocui?
    ce cod de identificare are?
    Mentionez ca este vorba de un motor Diesel si masina este C-class din 1995!
    Multumesc.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Banuiesc ca este un 220 diesel aspirat cu pompa rotativa Lukas. Daca da este destul de importanta, pe langa faptul ca unele opresc motorul la 2 minute dupa ce ii iei contactul, altele au prostul obicei sa scape presiune pe retur iar la turatii mari sa nu mai ai aceeasi putere a motorului. Asa ca te vei trezi ca la 100km/h trece in talpa pe langa tine bunicul cu dacia 1310 TLX.
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Exact problema asta cu turatia are masina mea, nu urca mai mult de 3500 de ture, si si la oprire face figuri ca dupa ce iau contactul motorul se opreste doar dupa cateva secunde. La toate testerele care am fost au aratat eroarea aceasta Shut-off valve. Pana acuma nimeni nu a vrut sau nu au stiut sa-mi spuna ce rol are valva aceasta.
      Acuma nu stiu in ce masura se defecteaza valva in sine, dar se poate cumpara de nou asa ceva? sau trebuie sa iau alta pompa?.
      Multumesc pentru raspunsul dat.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Noua nu prea gasesti.Eu am mai "confectionat" de pe pompele de papuc diesel 1.9D.E aceeasi pompa.
        Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF