Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema inchidere centralizata.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema inchidere centralizata.

Am un Mercedes C240 din 2001 (W203) si de doi ani ma confrunt cu o problema foarte enervanta. Uneori nu functioneaza inchiderea/deschiderea masinii din telecomanda. Am incercat toate variantele posibile : am achizitionat o cheie noua (cu inox), am schimbat SAM (fata si spate), am schimbat modulul electronic din portiera, am facut teste la 5 reprezentante diferite din tara - nici o eroare ! Precizez ca portiera de la sofer a fost schimbata acum 4 ani. Nici nu stiu ce sa mai incerc....e foarte enervant sa trebuiasca sa deschizi sau sa inchizi mecanic masina cand ti-e lumea mai draga...A trebuit sa deconectez si goarna de la alarma, deoarece daca deschid mecanic portiere, incepe sa sune.
    As fi recunoscator daca m-ar putea cineva ajuta...macar sa-mi precizeze unde sunt antenele radio sau restul componentelor care ajuta deschiderea...
    Multumesc !

Mercedes W203

Incercati aici: http://www.clubmercedes.ro/semnaliza...220-t8711.html

Sa faceti proba la piesa eventual defecta. Iar daca sinteti multumit de ea o puteti cumpara.

Originally posted by DannyT View Post
    Am un Mercedes C240 din 2001 (W203) si de doi ani ma confrunt cu o problema foarte enervanta. Uneori nu functioneaza inchiderea/deschiderea masinii din telecomanda. Am incercat toate variantele posibile : am achizitionat o cheie noua (cu inox), am schimbat SAM (fata si spate), am schimbat modulul electronic din portiera, am facut teste la 5 reprezentante diferite din tara - nici o eroare ! Precizez ca portiera de la sofer a fost schimbata acum 4 ani. Nici nu stiu ce sa mai incerc....e foarte enervant sa trebuiasca sa deschizi sau sa inchizi mecanic masina cand ti-e lumea mai draga...A trebuit sa deconectez si goarna de la alarma, deoarece daca deschid mecanic portiere, incepe sa sune.
    As fi recunoscator daca m-ar putea cineva ajuta...macar sa-mi precizeze unde sunt antenele radio sau restul componentelor care ajuta deschiderea...
    Multumesc !

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF