Va salut,
Imi cer scuze ca deschid un nou topic cu acest subiect, dar trebuia neaparat,
Dupa ce am inlocuit azi becurile din butoanele de pe panoul central, cele de:
-dezaburire luneta
-rabatare tetiere spate
-inchidere centralizata din masina
-inchidere-deschidere geamuri
Nu imi mai merge semnalizarea
In afara de semnalizare imi merge tot, Avarii, inchidere, stergator, geamuri,faruri, TOT,TOT
Nu stiu sa fi modificat nimik dupa ce am pus toate butoanele schimbate la loc, inainte de asta mergeau si semnalele
Am verificat toate singurantele din ambele compartimente, am luat jos relee, de la motor si din portbagaj
La motor am gasit 3 relee
-unul portocaliu, de 36V si 40 A unul de 12V si 15A si unul mai micutz de 12V 15A
Toate par in regula
La releul cel albastru, de langa cel Portocalui, am gasit siguratnta arsa, am inlocuit-o dar nici o schimbare.
Deci NU imi mai merg semnalizarile,Va rog sa mai ziceti niste posibilitati de remediere.
Va multumesc.
Imi cer scuze ca deschid un nou topic cu acest subiect, dar trebuia neaparat,
Dupa ce am inlocuit azi becurile din butoanele de pe panoul central, cele de:
-dezaburire luneta
-rabatare tetiere spate
-inchidere centralizata din masina
-inchidere-deschidere geamuri
Nu imi mai merge semnalizarea
In afara de semnalizare imi merge tot, Avarii, inchidere, stergator, geamuri,faruri, TOT,TOT
Nu stiu sa fi modificat nimik dupa ce am pus toate butoanele schimbate la loc, inainte de asta mergeau si semnalele
Am verificat toate singurantele din ambele compartimente, am luat jos relee, de la motor si din portbagaj
La motor am gasit 3 relee
-unul portocaliu, de 36V si 40 A unul de 12V si 15A si unul mai micutz de 12V 15A
Toate par in regula
La releul cel albastru, de langa cel Portocalui, am gasit siguratnta arsa, am inlocuit-o dar nici o schimbare.
Deci NU imi mai merg semnalizarile,Va rog sa mai ziceti niste posibilitati de remediere.
Va multumesc.
Comment