Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dimensiuni jante w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dimensiuni jante w203

Buna ziua.Am o rugamimte pentru cei care pot si stiu sa ma ajute.Am primit 4 jante superbe de la un prieten din Germania cu urmatoarele dimensiuni:7J1/2 ET 40 pe 16 toli si nu stiu daca se potrivesc pe masina mea,un w203 200CDI an fabricatie 2003.Am incercat sa pun o janta pe spate si m-i se pare ca intra janta prea in interior dar nu atinge nimic in interior.Sfatuiti-ma ce fel de distantiere sa pun (de 10 mm ,de 20mm),daca e voie sa pun distantiere sau nu.Ecartamentul axelor fata spate e acelasi?Multumesc anticipat.

Salutare,

eu am pe masina (w203) jante pe 17' si merg chiar si pe 18'.

Pe fata am 224/45R17 de 7,5 inci, iar pe spate am 245/40R17 de 8.5 inci.
    Asa a fost echipata masina din fabrica...

pentru exemplificare iti pun o poza cu masina, janta fata si talonul...

Nu are distantiere sau altceva...insa, geanta de pe spate are butucul interior un pic mai lung , ca sa nu loveasca pasajul interior al rotii.

daca nu ma in
    Succes si astept poze cu noile tale jante
    Attached Files

Comment

Da un search ca s-a mai discutat si o sa ai toate informatiile de care ai nevoie.
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF