Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

bandou bara

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bandou bara

am un mb c200 w203 2,2 cdi,stie cineva cum se scot bandourile de pe bara fata(bara nu este cea originala este de model face lift dupa 2004)
    Multumesc

Salut, am demontat eu la al meu. Tragi usor de partea dinspre numar, nu de capatul de pe laterala, si apoi tragi tot ornamentul in fata, pe laterala are niste cleme si le poti rupe daca incepi demontarea de acolo. Tragi de capatul cu sageata(foto).
    Attached Files
    Pedro

Comment

Aveti idee daca se poate cumpara de la reprezentanta doar acest bandou? (doar pe spate m-ar interesa.....am atins un stalp, si am indoit acel element nichelat)
      MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Eu ma gandesc ca ar trebui sa se poata. Se poate la BMW, asa ca nu vad de ce nu s-ar putea la MB. Numai nu stiu daca in Ro o sa gasesti. Astia pe la noi sunt mai zgarciti...mai bine ti-ar vinde toata bara. Cauta pe net.

Off-topic:
        Am dat o data cu cobra cu spatele intr-un stalp (era unul singur si l-am nimerit), pe care evident nu l-am vazut, fiind unul din ala mic de gardulet (dar fara gardulet). Cand m-am dat jos sa vad ce am atins doar cauciucul de pe bara de soc era putin valurit. L-am apasat cu degetele stanga-dreapta si era ca nou (sau vechi). Mi s-a parut foarte buna ideea aia cu cauciucul pe bara de soc.
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

O sa incerc
          Multumesc pedrgomir
          Se poate inchide

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF