Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cd-uri si car kit pt MB C 220 CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cd-uri si car kit pt MB C 220 CDI

Salutari si la multi ani.
    Am si eu 2 probleme:
    Am un C 220 CDI din 11/2004 cu navi
    1.Navi nu merge pe Romania,iar pe restul tarilor nu e actualizata.
    As putea procura de undeva CD-uri cu Romania si softurile actuale pentru Europa?
    2.Am in cotiera mufa pt. telefon,dar nu stiu pt ce telefon.
    Mi-ar trebui un sfat sau o sugestie pentru ce tel. ar trebui sa conectez acolo.
    Mufa este din fabricatia masinii,iar cei de la MB Timisoara n-au stiut ce tel. mi-ar trebui.

Mai intai trebuie sa specifici ce tip de navigatie ai , APS COMAND sau AUDIO 50. Unul e cu afisaj mare si celalalt mai mic. Telefoane care merg poti afla de pe ,,spatele'' kar kit-ului. Apesi un butonel rotund care se afla in partea din fata a suportului si tragi de suport spre in spate . Dupa ce l-ai scos e posibil sa gasesti scris urmatoarele : NOKIA 6100, 6610 , 6610i , 7250i. E unul din modelele care iti merg dar din pacate sunt destul de vechi si nu prea le mai gasesti.Eu dupa ce am gasit unul mi-am dat seama ca nu e practic sa te auda toti ce vorbesti.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF