Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme la aprinderea electronica c200 benzina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme la aprinderea electronica c200 benzina

Am avut probleme cu aprinderea electronica(computerul din stanga de sub rezervorul cu apa pentru spalat geamul) si nu am gasit la schrot piesa. Noua costa 2000 Euro. Am gasit o firma in germania care mi-a reparat-o. Daca va intereseaza va dau mai multe explicatii. Nu gasesc cheie sa scot radiocassul din bord. daca are cineva...va multumesc

Salut Dan. Se pare ca nu suntem departe unul de altul. Din cate vad eu masina pare sa fie un W202, nu? Daca ai casetofon blaupunkt, te rezolv eu. Oricum in general "cheile" astea se cam potrivesc pe la orice casetofoane. Eu am avut blaupunkt din ala cu cod pe card si l-am scos cu cheile de la mp3-ul kenwood pe care l-am instalat. 0766299706 si vedem ce si cum. Lucrez pana la 5 dar putem vb detalii. Asta daca nu gasesti pe la cineva sa ti-l scoata.
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF