Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema W203 1.8 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema W203 1.8 Kompressor

Salut,am o problema,mi s-a aprins becul de check engine,am fost la un service sa vad despre ce este vorba,inițial mi s-a spus ca este de la bobinele de inducție,le-am schimbat si nu s-a întâmplat nimic,iar apoi după al doilea test mi s-a spus ceva de genul ca imi intra cumva aer in compresor si sa caut pe cineva care a mai întâlnit problema asta si știe exact despre ce e vorba. A mai întâlnit cineva problema asta si crede ca ma poate ajuta?
    Este vorba de un Mercedes C Class w203 1.8 kompressor,manual. (masina este pe GPL)
    MULȚUMESC!
    Last edited by OviBuzea; 10-30-2018, 10:00 AM.

Sunt multe de schimbat dupa simtome. Sonda lambda, bujii, apridere. Recomand o diagnoza cu STAR-ul dar mai intai trebuie sa treci pe la un service GPL sa-ti decoecteze calculatorul GPL. Aceste se interpune intre calculatorul masinii si apridere. Ca sa intelegi, apriderea este coordonata de calculatorul GPL nu de cel al masinii. Deci STAR-ul nuti poate vedea sistemul de apridere daca nu decoectezi calculatorul GPL. Vede cu totul altceva care cu siguranta va spue ca este OK.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Salut, si eu am idem problema ta. Este o eroare pe care o da GPL-ul. Stai linistit nu are nimic. Eu am tester, sterg eroarea si dupa un timp imi apare iar, mai exact dimineata cand se amesteca benzina cu gazul si da pe tester amestec bogat. Ce pot sa-ti spun, km cat mai multi si fara alte defecte.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF