Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Manual Reparatii W202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca se mai indura careva... pls manual pt W202 din 94 benzina 1.8
    cristi_gherasim@yahoo.com
    Multumesc mult

Comment

La fel si pentru mine, va rog!!!
      W202, 1.8, 1995, sv12axl@yahoo.com
      Multumesc!
      W202 C180 - http://www.clubmercedes.ro/masina-me...9.html?t=20069
      W124 E200 coupe - http://www.clubmercedes.ro/w124-coup...ie-t38052.html

Comment

As dori si eu,se multumeste!
        Love_suxx2002@yahoo.com
        Iubitor de Frumos!

Comment

Am schimbat de curand termostatul si in mod evident antigelul la Mercedesul meu ( C180 w202 ). Mai aveam un pic si turbam urmarindu-i pe mecanici cum au executat aceasta operatiune. Nu ma pricep la mecanica auto dar nu pot sa cred ca asa se executa o schimbare de termostat.
          Concluzia: vreau sa cumpar un manual de service pentru acest model. Tot nu ma voi apuca eu de surubarit la Mercedes dar sper sa-i ajute pe cei de la atelierul unde ma duc.
          Apelez la membrii forumului pentru sugestii privind manualele de service existente pe piata si la nivelul lor de utilitate in realitate.

Va multumesc.

Comment

As dori si eu un manual de service pentru un C200 benzina din '94, multumesc!
            vali982@yahoo.com

Comment

Nu stiu ce rost are acest topic,fiecare solicita un manual,dar intrebarea este,cati au primit acest asa zis manual? Eu am cerut,la fel si multi alti colegi de pe forum,dar de primit nu am primit absolut nimic.Este cineva pe forum,care are in posesie manuale service pentru modelele noastre? Sau noi tot cerem,de dragul sa cerem,ca am vazut ca si altii la fel procedeaza?
              Last edited by zsolti1981; 04-19-2011, 10:36 AM.
              W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Nici eu nu am primit manualul
                MERCEDES-BENZ C180-W202

Comment

Va trimit eu acum la toti pe mail manualul pt. C280.
                  Cel de C180 nu l-am gasit.
                  Sper sa va ajute.
                  Mercedes-Benz C180 Elegance

Just like he said..."Now go home and get your f****n' shinebox !

Comment

Originally posted by zbanghy1986 View Post
                    Va trimit eu acum la toti pe mail manualul pt. C280.
                    Cel de C180 nu l-am gasit.
                    Sper sa va ajute.
                    Am trimis manualul de C280 la 6 colegi. Verificati-va mail-ul, si trimiteti mai departe.
                    Adresele pe care am trimis sunt urmatoarele:
                    mrm_roby@yahoo.com
                    ionut_aungurencei@yahoo.com
                    vali982@yahoo.com
                    Love_suxx2002@yahoo.com
                    sv12axl@yahoo.com
                    cristi_gherasim@yahoo.com
                    Mercedes-Benz C180 Elegance

Just like he said..."Now go home and get your f****n' shinebox !

Comment

Si eu am cerut si nu am primit nimic ... minciuni pe fata.
                      Mercedes Benz C180 `96 CP 122

Comment

Originally posted by Uniqu View Post
                        Si eu am cerut si nu am primit nimic ... minciuni pe fata.
                        Pai daca nu cititi cu atentie.Da-i o pagina inapoi (pag3) la postul #52 si o sa gasesti cate ceva.Succes!

Comment

UNIQU,lasa-ti adresa de e mail si vei primi.vrei Wireless?
                          LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Originally posted by calutzustudio View Post
                            UNIQU,lasa-ti adresa de e mail si vei primi.vrei Wireless?
                            R3alaZ321@yahoo.com . Asta e. Am lasat`o si data trecuta. Multumesc pentru ajutor
                            Mercedes Benz C180 `96 CP 122

Comment

As dori si eu un manual de service pentru un C220Cdi diesel din '99, ma intereseaza mult partea electrica. "rudybloch@yahoo.com" multumesc!

Comment

In curand:
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF