Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Trepidatii W203 c200cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trepidatii W203 c200cdi

Buna seara! De ceva vreme am parte de o vibratie foarte deranjanta care este accentuata intre 70-120 km/h. Vibratia se accentueaza foarte mult atunci cand accelerez mai repede ,parca cu cat calc pedala mai mult cu atat vibreaza si ea mai tare.Vibratie se simte in volan si in caroserie (in volan fata spate , nu stanga dreapta). Ce am facut eu pana acum a fost sa schimb jantele si anvelopele dar vibratie nu s-a schimbat . Ma gandesc la volant sau la cardan, alte sfaturi cum as putea diagnostica ?

Am schimbat ieri suportii de la motor .. comportamentul s-a imbunatatit considerabil dar trepidatiile in jurul vitezei de 70 km/h au ramas . Alte idei cu ce as putea incerca ?

Comment

Salut si eu am avut aceleași trepidatii le-am eliminat prin schimbarea rulmentului si a flanselor de cauciuc la cardan

Comment

Salut, a avut un prieten de al meu problema asemanatoare s a rezolvat prin schimbarea rulmentului de la cardan, eu am avut problema pe fata am schimbat discuri+placute.

Comment

Am rezolvat problema ..era bucsa de la cardan(mai precis din interiorul lui, din capat).

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF