Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme oscilatii + dpf, W204, 136 cp.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme oscilatii + dpf, W204, 136 cp.

salut , am achizitionat de curand un mercedes c200 anul 2007 luna 11 , am avut probleme cu filtru de particule si lam scos ieri inca nu iam facut softul, la cateva zile de cand am luato imi oscileaza la relantiu si nu stiu ce sa ii fac , ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau daca stie cineva la Craiova un mecanic bun.

Respectă regulile generale de postare!
    Last edited by Florin_WES; 04-27-2018, 11:32 AM.

Asa fac toate. Nu trebuie sa iti faci griji. S-a mai discutat aici pe forum.

Comment

Eu am aceeasi masina cu aceeasi problema.
      Dec cum zicea i colegul,este normal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

si nu se poate rezolva problema sa nu mai oscileze sau care este cauza de oscileaza ?

Comment

Eu nu gsit problema,mi sa spus ca este de la un senzor de pe rampa de presiune.
          Dar nu am reuit sa gsesc acel senzor,cert este ca de 6 ani umblu asa i nu sa întâmplat nimic pana acum.

Comment

Am inteles ca se rezolva cu un update la ceasurile de bord la reprezentanta

Comment

Mersi de pont.

Comment

Stie cineva unde pot sa pun softul pentru ca am scos filtru dpf ?
                Last edited by cl600; 04-28-2018, 08:38 AM.

Comment

Problema care te-a făcut să scoți DPF a rămas nerezolvată. Un alt defect, mult mai ieftin de reparat a dus la eroarea legata de DPF.

Orice soft vei face, defectul curent va produce neplăceri in continuare.
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF