Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bricheta nu functioneaza

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bricheta nu functioneaza

Am cautat pe forum, dar nu am gasit decat un topic asemantor care era deja inchis si era vorba despre un vito. Deci Care este problema mea: nu mai merge priza de la bricheta, in rest totul merge pe masina, banuiesc o siguranta arsa dar, nu stiu unde sunt aceste sigurante la masina mea. Imi puteti zice si mie de unde ar putea fi aceasta problema ? Masina este un c180 w203 din 2002 sportcoupe.
    MB 180C Sport Coupe W203

Panoul principal de sigurante se afla pe laterala stanga a bordului. Scoate capacul cu blandete ca sa nu rupi clemele. Pe capac ai o schema cu destinatia si amperajul fiecarei sigurante. Ar trebui sa gasesti si extractorul de sigurante-un soi de penseta utila daca nu ai degetzele de ginecolog :-) . Succes !

Comment

Originally posted by dr_liviu_marcu View Post
      Panoul principal de sigurante se afla pe laterala stanga a bordului. Scoate capacul cu blandete ca sa nu rupi clemele. Pe capac ai o schema cu destinatia si amperajul fiecarei sigurante. Ar trebui sa gasesti si extractorul de sigurante-un soi de penseta utila daca nu ai degetzele de ginecolog :-) . Succes !
      Mai mult decat atat itzi pot spune ca acea sigurantza este situata in caseta de sigurantze din compartimentul motor (partea stanga in dreptul volanului).

Am avut aceeasi problema dar nu afost doar sigurantza arsa... cand puneam alta se ardea instantaneu cu punerea contactului... ideea este ca am gasit priza de bricheta pusa in scurt.

Bafta
      W203 - 2001

Comment

Va multumesc pt sfaturi. Intradevar panoul principal este in stg bordului unde am gasit o carticica cu toate celelalte panouri de sigurante ale masinii si cu fiecare siguranta pt ce este. Intradevar siguranta pt biricheta este in compartimentul motor pe stanga in dreptul volanului sus, am schimbat siguranta si totul este ok acum.
        MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF