Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme cutie automata C 220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cutie automata C 220

Salut,
    Am un C 220 CDI fabricatie 2006, cutie automata in 5 trepte. si cred ca ma lasa cutia, De ex, cand o pun pe D, se simte o smucitura tare si la bord imi apare ca e in D dar campul de la D este tot colorat.....nu imi apare litera D ca si pana acum, sau cand merg cu ea imi apare ca este in N dar ea merge, cred ca ramane blocata si in treapta a-II-a, pentru ca pleaca greu de pe loc.
    Ce este de facut?
    Sa schimb uleiul sau sa schimb cutia?
    Diferenta de bani este de 1.000 euro, schimbatl uleiului ma costa cam 500 euro si daca iau alta cutie cu garantie ma costa 1500 euro, eu locuiesc si lucrez in Germania.
    Masina are 330.000 de km, dar pana acum s-a prezentat ok, cel care a avut-o nu cred ca a schimbat uleiul in cutie pentru ca nu e mentionat in cartea service, desi el zice ca l-a schimbat la 280.000.
    In cazul in care ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, va multumesc anticipat.

O diagnoza de 50 de euro ai incercat?
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Salut! In Romania te ajunge 500 euro sa inlocuiesti cutia cu tot cu manopera, dar Germania nu e in Romania. Cutia ta, cel mai probabil este 722.699 si se gaseste pe toate drumurile... Vezi totusi sa nu ai probleme la selector (ESM) sau ceva ulei in calculatorul cutiei (EGS). Deci tot spre o diagnoza ar fi bine sa te indrepti.
      "Un an nou fericit!"
      Cristin C. Diagnoza, reparatii Mercedes-Benz -IASI tel.0749562999
      Last edited by cristian C.; 12-31-2017, 13:11 PM.

Comment

Va multumesc baieti.
        O sa incerc prima data o diagnoza si o sa scriu eventusle noutati pe forum.

Comment

Salut baieti, revin cu noutati.
          Am fost la reprezentanta MB Karlsruhe, si dupa tester a iesit ca trebuie schimbta placa electronica cu senzori (sper sa zic bine.cel putin asta am inteles). Am comandat-o, si am cerut si schimbul de ulei.
          In total....1400 euro.

Comment

Salut Vlad, cat te-a costat diagnoza?

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF