Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme P0238/ P0410

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme P0238/ P0410

salutare unde gasesc si eu mai explicit ce inseamna aceste erori.
    masina se comporta urat de la 130 Km/h daca bag piciorul in ea nu are vlaga deloc si parca scapa ceva , nu se tureaza mai mult de 3000 ture , trage foarte greu daca tin acceleratia apasata blana cand urc un deal , scade videza nu are forta deloc parca ar avea 30 de magari, am bagat un obd si imi apar acele erori , un sfat ?, Multumesc

Ce motorizare?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

c 200 kompresor 1.8 160 cai an 2003

Comment

Nu stie nimeni ce sunt acele erori ?

Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

Comment

Nu am benzinar ,dar dupa niste cautari pe google gasesti urmatoarele informatii
          - P0410 Secondary Air Injection System Malfunktion - rezolvare prin schimbarea piesei A0025401497
          - P0238 Turbocharger/Supercharger Boost Sensor 'A' Circuit High - pe parte de alimentare cu aer e ceva bai. Vezi sa nu ai vreun furtun sarit/spart, verifica traseul de la filtru-intercooler-kompressor.

Dupa erori, tind sa cred ca ai vreun furtun sarit/spart sau vreo gaura in intercooler pe unde trage aer fals si iti da peste cap senzorii.

Comment

Multumesc mult pentru infornatii , eu am gasit alta pompa pe google secondary air pump .... una mai mare

Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF