Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Apa in portbagaj w204 break

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apa in portbagaj w204 break

Salutare tuturor si bine v am gasit.
    Sunt posesorul unui w204 din 2010 E5 break cutie automata si am intampinat aceasta problema acum cateva zile dupa un sir de ploi in judet.
    Masina a fost adusa din Germania , a fost verificata la reprezentanta legat de intrari in service si numar de km iar in interiorul portbagajului ( la roata de rezerva ) nu se vad urme de accident.
    Daca s a mai intamplat cuiva acest lucru il rog sa mi dea un sfat sau daca stie vreo metoda cum pot afla pe unde intra apa.

Multumesc anticipat🙂

Poate intra pe la stopuri , cheder ...

Comment

M am tot uitat si nu am gasit nimic rupt sau ciupit ... ma gandeam sa schimb chederul de la stopuri dar se pare ca nu vine separat ☹️

Comment

Pune pe cineva sa toarne apa pe masina si cineva in portbagaj si vezi pe unde vine ,mai poti verifica aparatorile de plastic de pe rama portbagajului acelea sunt prinse cu niste doape de plastic in camasa de cauciuc ,iar acel cauciuc imbatraneste si pe acolo intra apa.

Comment

Multumesc pentru sfaturi .... nu am avut posibilitate zillele astea sa fac nici un test. Va tin la curent.

Comment

Am avut si eu aceasi problema. La mine era de la sistemul de spalare a lunetei. Cum deschizi portbagajul prin spatele stopului din stanga trece un tub negru gofrat care are o imbinare rapida, alba, tip potcova. La mine pe acolo curgea lichidul de fiecare data cand spalam luneta. Am bandajat zona respectiva cu o bada din cauciuc crud.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF