Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

2 noi probleme la un W 203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 2 noi probleme la un W 203

    Prima:In momentul cind am cumparat-o avea service A in 6000 km,de atunci nu m-am mai uitat pina azi sa vad,azi m-am uitat pe B.C. si service este tot in 6000 km!!Nu mai sacade ori cit ar rula masina.
    A doua : Azi mi-am unblat nevasta la porbagaj si nu stiu cum a tras de inchizatoare dar nu mai revine la loc...porbagajul se inchide dar inchizatoarea nu revine.Ma ajutati cu niste sfaturi? Multumesc!

  • #2
    Dupa cate am vazut la C-ul(W203),computerul de bord calculeaza kilometrii ramasi pana la service,in functie de cum folosesti masina.Am citit asta si in cartea masinii,si am vazut-o si personal.Stiind ca mai aveam cam 8000km pana la service,dupa un timp m-am uitat din nou sa vad cat mai am,si imi arata cam 10000km.Masina mea este un C 220 CDI,si normal servisul trebuie sa-l fac la 20000km.Folosind-o foarte mult in autostrada a trebuit sa fac servisul la aproape 30000km.Dac-o foloseam in oras sigur trebuia sa-l fac pe la 20000km.Cat despre inchizatoare,incearca sa-ti bagi si tu nasul,si poate o dai de capat,cel putin asa fac eu

    Comment


    • #3
      Originally posted by And[hop] View Post
      Cat despre inchizatoare,incearca sa-ti bagi si tu nasul,si poate o dai de capat,cel putin asa fac eu
      Daca dai de cap la clapeta sa dai de veste ca la fel este si a mea.
      Eu o ajut putin cu mana si revine... desi am incercat cu ulei nu am rezolvat nimic, se poate sa fie un arc rupt dar pe vremea asta...
      W203 - 2001

      Comment


      • #4
        Am dat cu un spray anti-rugina in inchizatoare si parca si-a mai revenit,dar nu este tocmai ok,nu am apucat sa desfac dar si eu suspectez tot un arc deoarece din cheie se deschide fara probleme.

        Comment


        • #5
          Programul asta de service A, B, cu ulei schimbat la 20 000 km e foarte ok pentru conditiile de exploatare din Germania. Oameni patiti mi-au recomandat ca in Romania sa schimb uleiul si filtrele la 10-15 000 . Mi se pare prudent. Oricum e mai ieftin si confortabil decat sa faci reparatii costisitoare. Utilizam masinile intr-o tara cu mai mult praf in atmosfera si mai mult sulf in carburant decat a prevazut constructorul. Celor care au retineri le recomand sa faca un test de aciditate a uleiului la 10-12000 km.

          Comment


          • #6
            Am mai intimpinat o problema.Nu merg stropitorile de parbriz si nici cele de la faruri.Stergatoarele pornesc dar stropitorile nu functioneaza,lichid are si este de iarna.Stie cineva unde este plasata pompa de la lichidul de spalat parbrizul deoarece pe ea o banuesc a fii vinovata,sau poate sa fie alceva?Multumesc.

            Comment


            • #7
              Mai incearca dupa un drum mai lung cu masina, sau dupa ce ai mers o ora prin oras cu masina. La mine ingheata stropitorile de pe capota si pana nu se incalzeste capota nu pot sa le folosesc si asta mai ales dimineata. Si eu am tot lichid de -20 grade

              Comment


              • #8
                Originally posted by paunionutz View Post
                Mai incearca dupa un drum mai lung cu masina, sau dupa ce ai mers o ora prin oras cu masina. La mine ingheata stropitorile de pe capota si pana nu se incalzeste capota nu pot sa le folosesc si asta mai ales dimineata. Si eu am tot lichid de -20 grade
                Nu cred totusi ca ar fii lichidul de vina,masina sta in garaj si nu a iesit pe frigul asta afara si am incercat si pe vremuri mai calduroase si nimic

                Comment


                • #9
                  Am avut si eu aceeasi problema cu stropitorile. Baietii de la service au rezolvat cu o sarmulitza subtire bagata prin orificiile pe unde arunca apa, apoi cu un pistol cu aer comprimat, sufland aer prin aceleasi orificii. Bafta

                  Comment


                  • #10
                    Rogi pe cineva sa stea langa habitaclul motor, cu capota deschisa la compartimentul motor, pui doar contactul fara a pornii motorul, si incearca sa dai drumul la stropitori. Daca se aude motorasul stropitorilor ca bazaie, inseamna ca acesta este bun, si ar putea sa fie infundate cu mizerie diuzele, sau e spat unul din furtunele ce duc la diuzele ce spritzuie. Daca nu se aude bazaitul, poate motorasul e bun dar nu ajunge curent la el.
                    Cert este ca vinovatul poate fi gasit ushor prin eliminare.
                    Last edited by orca; 01-10-2009, 15:52 PM.
                    .. ________ ..
                    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                    (Oo\==/oO)
                    ..U...............U.
                    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by pulmann View Post
                      Rogi pe cineva sa stea langa habitaclul motor, cu capota deschisa la compartimentul motor, pui doar contactul fara a pornii motorul, si incearca sa dai drumul la stropitori. Daca se aude motorasul stropitorilor ca bazaie, inseamna ca acesta este bun, si sar putea sa fie infundate cu mizerie diuzele, sau e spat unul din furtunele ce duc la diuzele ce spritzuie.
                      Asta am vrut sa zic...ca eu nu am mai auzit sunetul ala de il face pompa si nici stropitorile de la faruri nu mai merg,deci ma gindesc ca ar fi pompa.Deci stie cineva pe unde e plasata si in caz ca e defecta ma puteti ajuta cu un pret orientativ.Multumesc

                      Comment


                      • #12
                        Sincer nu cred ca poate fi pompa, cred ca sant doua pompe, una pt. parbriz, si una pt faruri, si nu pot sa cred ca au murit ambele de odata.
                        Pompele de obicei sant atashate la rezervorul unde este lichidul de apa pt. curatat parbrizul si farurile, si costa in jur de 100-150 RON/ buc., dar nu la reprezentanta.
                        Cod original Mercedes-Benz: 210 869 08 21
                        Exemplu: SIEMENS, cod piesa SI 246-082-008-025G, pret aproximativ 135 RON
                        Last edited by orca; 01-10-2009, 16:09 PM.
                        .. ________ ..
                        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                        (Oo\==/oO)
                        ..U...............U.
                        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                        Comment


                        • #13
                          Poate gresesc (daca o fac rog pe cunoscatori sa ma contrazica) dar sigurantele au fost verificate si dupa cunostinte mele cu capota ridicata nu functioneaza nici spritiera nici stergatoarele.

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF