Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

SRS C 180 k 2005

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SRS C 180 k 2005

Imi arata in bord SRS-ul check workshop si am fost la Mercedes sa imi rezolve problema...
    Au umblat ei pe la senzor,l-au ametit acolo si mi-au zis ca problema e rezolvata! Acum iar mi-a aparut SRS in bord si am incercat un reset insa fara succes !!
    Aveti idee ce poate fi ca sa ma duc inapoi la astia sa le explic eu daca ei nu sunt in stare ??

Poate fi vreun contact sub scaune. De obicei erorile apar cand ai obiecte sub scaune care se plimba in zona (o sticla de 0,5l de exemplu) si ating firele din acea zona unde exista mufe etc. Daca s-a produs o eroare, aceasta ramane stocata chiar daca contactul e perfect ulterior, pana cand eroarea este stearsa cu aparatul de diagnoza via OBD.

Comment

Am aceeasi problema (C200 CDI 2005), mecanicul mi-a zis ca nu a reusit sa stearga eroarea deci crede ca ar trebui sa schimb senzorii...
      BTW nu am fost la reprezentanta pt. ca mi s-a confirmat in mai multe randuri ca sunt niste cretini congenitali.
      Deci, ce sa fac?

Comment

Srs

Am aceeasi problema (C200 CDI 2005), mecanicul mi-a zis ca nu a reusit sa stearga eroarea deci crede ca ar trebui sa schimb senzorii...
        BTW nu am fost la reprezentanta pt. ca mi s-a confirmat in mai multe randuri ca sunt niste cretini congenitali.
        Deci, ce sa fac?

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF