Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ulei cutie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei cutie

Salve,am facut schimbul in cutie de ulei vineri la reprezentanta, ieri am vazut ca iese fum de sub capota din zona cutii si cand se incalzeste uleiul in cutie simt socuri. Am fost astazi la ei si au scos 1 litru de ulei ce era in plus in cutie dar mi au zis ca pe Star da 2 erori de senzori arsi pe placuta electrica. Este posibil sa se fi ars din cauza surplusului de ulei??

Daca problema a aparut dupa schimbarea uleiului ,ar trebuii sa ti remedieze problema pe cheltuiala lor cei de la reprezentanta ,este stiut ca uleiul peste nivel maxim creeaza probleme indiferent ca vorbim de cutie sau motor.Apeleaza cu incredere la protectia consumatorului daca nu dau dovada de intelegere cei de la reprezentanta si cere rezolvarea problemei.

Comment

Subscriu:daca inainte aveai tot functional masina trebuia sa fie predata la fel mai ales cu nivelul facut corect intrucat este joja anume!Senzorii probabil sunt solenoizii si nu cred ca se pot arde asa peste noapte decat din cauza vreunui exces...
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Problema a aparut dupa ce am facut schimbul,dar cei din service spun ca este putin probabil sa se fi ars acei senzori din cauza exesului de ulei. Doresc o confirmare a faptului ca ca mai bine de un litru in cutia de ulei poate provoca stricarea acelor senzori.

Precizez faptul ca uleiul in surplus se incingea si ardea mocnit, iesind un fum de sub capota de spuneai ca-i furnalul de la combinat.
        Last edited by Florin_WES; 04-26-2017, 11:21 AM. Reason: Poți edita postul vreo 10 min.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF