Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pierdere ulei la AT

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pierdere ulei la AT

Am schimbat recent cutia la w202-ul meu si in fiecare zi sub masina cate o pata maricica de ulei .Primele zile am crezut ca a fost pus prea mult si se mai prelinge pe undeva,dar azi ,cand m-am uiat sub masina era o foarte mare pata si cand am verificat uleiul parca nu aveam deloc.Are cineva idee ce sa verific?am sunat mecanicul care a schimbat cutia si a zis sa trec pe la el dar ,am jurat ca nu mai calc pe acolo caci ma lasa iarasi fara masina 4-5 zile pt o treaba de 4-5 ore

Ori pe la garnitura baii, ori pe la simmeringul convertizorului.

Comment

Salut! Si eu am aceeasi problema la C280, 93. Mecanicul meu a zis ca e de la semering si ca decat sa desfaca jumatate de masina sa-l schimbe mai bine mai completez din cand in cand. Asta in conditiile in care mi-a curs cam 1L din cei 7 in 3000km(cam 1 luna jumate).

Comment

Se poate inchide,curgea pe la intrarea jojei in cutie (de fapt nu a jojei ci a tevii in care e joja),la montare cutiei mecanicii aia buni au strambat teava aia un pic si pe acolo curgea.

Comment

Originally posted by cristipopescu View Post
          Salut! Si eu am aceeasi problema la C280, 93. Mecanicul meu a zis ca e de la semering si ca decat sa desfaca jumatate de masina sa-l schimbe mai bine mai completez din cand in cand. Asta in conditiile in care mi-a curs cam 1L din cei 7 in 3000km(cam 1 luna jumate).
          Omule ala nu-i mecanic de ti-a dat asa raspuns....paraseste-l !!!

Daca lucra la vulcanizare ce-ti zicea? Lasa nu vulcanizam, mai umfla si tu roata aia dimineata si seara ?

Comment

Salut !
            Zi-mi si mie , te rog, cine ti-a strambat teava la joja, nu cumva sa calc si eu pe la el. Vorba aceea: oras mic, mecanici putini...
            Multumesc !

Comment

Originally posted by vladruse View Post
              Omule ala nu-i mecanic de ti-a dat asa raspuns....paraseste-l !!!

Daca lucra la vulcanizare ce-ti zicea? Lasa nu vulcanizam, mai umfla si tu roata aia dimineata si seara ?
              OK! Fostul meu mecanic mi-a spus asta!

Comment

Ala nu-i mecanic ala-i carpaci, mai fa-i si tu un petec sau mai bine o gaura in buget.).
                Last edited by florineasca; 12-05-2008, 21:39 PM.

Comment

Xashantes-daca esti sau nu cel de pe softpedia,bine ai venit....si trage un edit la postare,incepi cu litera mare....

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF