Salutare.
Am schimbat astazi volanul de pe w203-ul meu, din 2001.
L-am luat pe cel in 3 spite, "sport".
Problema e urmatoarea:
Volanul meu are 3 conectori. 2 in abs si unul ramane(din cate imi dau seama) pentru butoane si claxon, avand 4 pini.
Volanul nou are 5 conectori. 2 tot in abs, care cupleaza perfect, fara erori de abs, etc, dar raman 3 conectori, fiecare cu 3 pini, pentru claxon si butoane.
Intrebarea mea este: cum leg un conector cu 4 fire de 3 conectoare cu 3 pini fiecare .
Stiu ca se poate dar nu stiu exact cum, am vazut pe forumurile de dinco acest swap dar sunt postari vechi si nimeni nu mai raspunde la ele, sau se raspunde degeaba, nimeni nu pare sa mai stie cum se rezolva problema.
Volanul nou a fost luat de pe un w203, 220cdi, 2002.
Are cineva diagramele pentru cele 2 volane/masini?
Stie cineva care fire trebuie sa vina si unde?
Mersi.
Am schimbat astazi volanul de pe w203-ul meu, din 2001.
L-am luat pe cel in 3 spite, "sport".
Problema e urmatoarea:
Volanul meu are 3 conectori. 2 in abs si unul ramane(din cate imi dau seama) pentru butoane si claxon, avand 4 pini.
Volanul nou are 5 conectori. 2 tot in abs, care cupleaza perfect, fara erori de abs, etc, dar raman 3 conectori, fiecare cu 3 pini, pentru claxon si butoane.
Intrebarea mea este: cum leg un conector cu 4 fire de 3 conectoare cu 3 pini fiecare .
Stiu ca se poate dar nu stiu exact cum, am vazut pe forumurile de dinco acest swap dar sunt postari vechi si nimeni nu mai raspunde la ele, sau se raspunde degeaba, nimeni nu pare sa mai stie cum se rezolva problema.
Volanul nou a fost luat de pe un w203, 220cdi, 2002.
Are cineva diagramele pentru cele 2 volane/masini?
Stie cineva care fire trebuie sa vina si unde?
Mersi.
Comment