Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bataie la motor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bataie la motor

Buna ziua,

Am moldelul un 2010 C200 - w204 / OM651.930 .
    Am o bataie la motor intre 1000-2000 RPM. Se accentueaza in functe de turatie la 1500, foarte tare. Dupa 2000 nu se mai aude. Am gasit pilitura in filtrul de ulei si in baie. Am inspectat fiecare capac de biele si cuzinetii aferenti sunt in strate impecabila. De aici am dedus ca nici manetoanele si nici palierele nu sunt afectate. Din ce au observat cei de la service, vibrochenul nu are nimic.
    Poate sa fie aceasta bataie si pilitura din distrubtie? Sau am problema la vreun piston?

Ar fi bine sa inregistrezi problema.

Comment

Cati km are masina ?

Comment

Masina are 250.000 KM

Comment

Buna ziua,

Am depistat problema. Ma speriasem ca este foarte grav, in urma documentarii mele pe internet si a discutiilor de pe forum-uri. Au dat baia de ulei jos, s-au uitat la cuzinetii de la paliere, la viborchen, la biele. Impecabile. Doar pilitura in baia de ulei.
          Am crezut ca este de la piston bataia respectiva. Au desfacut deasupra, au desfacut si chiuloasa sa vada supapaele si pistoanele, in stare foarte bune.
          Defectiune era la distributie, un pinion spart de la axul cu came. Bucata din el rupta si lantul batea in blocul motor.
          De aici venea zgomotul.
          Asa ca daca aveti ceva similar, verificati distributia ,intai. Eu deja contactasem 2 firme in Germania pt motor reconditionat.

Numai bine.

Comment

Ai grija sa nu bramburesti cuzinetii la palier, sunt diferiti intre ei!
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Exista vreo schema tehnica cu pozitia lor?

Multumesc.
              Last edited by Florin_WES; 03-01-2017, 21:42 PM. Reason: Reguli generale de postare.

Comment

Exista o regula...cei dinspre bloc sunt notati pe bloc si cei de la suport sunt notati pe vibrochen...
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF