Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Am nevoie de un VIN pt retrofit pilot automat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am nevoie de un VIN pt retrofit pilot automat

Buna ziua, încerc să fac un retrofit la 2.2 cdi pentru pilot automat. Am nevoie de o serie de șasiu de la o mașina care are din fabrică pilot automat. Ulterior voi găsi eu versiunea de codare pt ECU. Dacă este vreun posesor de 2,2 cdi cu pilot automat, rog sa ma ajute dandumi VIN-ul mașinii.
    "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Poti pune seria masinii tale, e mult mai simplu sa alegi un retrofit cand stii exact pt ce iti trebuie.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
      Poti pune seria masinii tale, e mult mai simplu sa alegi un retrofit cand stii exact pt ce iti trebuie.
      Am pus și seria mașinii mele dar nu îmi dă codarea pt cruise control. Cel original al mașinii e 145003003.
      Am intrat și pe modulul ezs, și am căutat să activez funcția dar nu am găsit nimic acolo care sa pot accesa cu star c5. (La mine intra mufa de la c.c. direct in ezs).
      Tot ce am făcut până acum am făcut cu star C5. Voi lua de la cineva C3 să văd dacă pot face mai multe in ezs sau celelalte module..
      "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Comment

Pai incearca sa pui seria ta aici in post si vei primii toate informatiile...
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by moskyno93 View Post
          Am pus și seria mașinii mele dar nu îmi dã codarea pt cruise control. Cel original al mașinii e 145003003.
          Am intrat și pe modulul ezs, și am cãutat sã activez funcția dar nu am gãsit nimic acolo care sa pot accesa cu star c5. (La mine intra mufa de la c.c. direct in ezs).
          Tot ce am fãcut pânã acum am fãcut cu star C5. Voi lua de la cineva C3 sã vãd dacã pot face mai multe in ezs sau celelalte module..
          C5 e defapt c4 in alta carcasa doar ca la un pret mai mare!
          On topic cu c3 ai mai putine sanse si cel mai simplu posteaza seria de sasiu aici si lasa colegii care cunosc mai bine sa te ajute!
          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF