Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Lampa-bec portbagaj

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lampa-bec portbagaj

Buna ziua,am si eu o problema la un w203 limuzina cu becul de la portbagaj.Nu imi aparea in bord eroare de bec ars,doar ca nu se mai aprindea cand deschideam capota portbagajului.Asa ca am reusit sa desfac lampa si am incercat sa schimb becul,l-am inlocuit si tot nu se aprinde,
    Care ar putea fi alta cauza a problemei?

Verifică siguranțele, poate nu-ți vine deloc curent la bec...
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Le-as verifica,dar nu stiu in care dintre panourile de sigurante se afla cea de la bec

Comment

Dacă nu ai cartea tehnică, caută pe goagăl ”Mercedes W203 fuse box diagram”, dă pe ”Imagini” și caută pe acolo care e pt. modelul tău. Eu am încercat așa https://www.google.ro/search?q=merce...UIBigB#imgrc=_
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Ma uitasem pe ele dar nu am gasit decat Remote Boot/Trunk Release care sa aiba legatura cu portbagajul,aceasta ar fi?Multumesc mult

Comment

Deci nu s-a mai confruntat nimeni cu problema asta?poate sa fie switchul de la portbagaj?

Comment

Ar putea fi. Pentru inceput incearca cu un aparat de masura sa vezi daca ai tensiune la soclul becului, apoi la contactul de portbagaj (inainte si dupa contact).

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF