Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Motor MB C220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motor MB C220

Salut, stie cineva o persoana care are sau aduce motoare de MB c220 w203. De preferabil din Deva sau imprejurimi.Multumesc.

Daca te uiti pe olx, sunt o groaza de C la dezmembrat. Daca nu in zona ta, la Cluj sunt multe. Un curier nu iti cere prea mult pe transport, cred ca mai important e sa gasesti un motor bun decat sa fie aproape de tine

Comment

Confirm spusele colegului de mai sus. Mai mult, as cere si ceva dovezi ca motorul respectiv chiar are 200-300.000 km, sau cat spune vanzatorul ca are. Un test de compresie ar fi ideal in acest caz ...
      1963 Simson SR2E
      1990 Mercedes W124 250d
      2001 Mercedes W210 200K
      2005 Mercedes W211 220cdi
      2018 Suzuki Baleno

Comment

Merci de sfaturi insa de asta as prefera sa gasesc in zona un motor deoarece as putea cumva sa-l verific. Daca e la 500 de km mi-e putin teama ca nu stiu ce iau....Dar daca cumva stiti voi ceva motoare 646.963 de vanzare va rog sa ma anuntati

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF