Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema EPC w203 Nu porneste !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema EPC w203 Nu porneste !

    Salut ! Am un mercedes C220 CDI din 2001 automata. Dupa o acceleratie mai tare mi-a aparut El. Power Control Visit Workshop si sa oprit motorul. Incerc sa o pornesc dar numai merge deloc. Problema este ca sunt plecat in grecia si am tot duso pe la mecanici care au pus tester pe ea si nu le da nimica. Toti imi zic ca e problema de calculator dar nu prea stiu de capu lor. Dau de cheie si nici macar nu invarte motorul nu face nimica. Va rog daca imi puteti da un sfat ca nu stiu unde sa o mai duc si ce sa mai fac cu ea. Va multumesc mult !

  • #2
    Salut! Daca nu invarte poate fi bateria, verificata prima data, sau electromotorul, care nu iti apare la test daca are probleme, apoi vezi daca citeste cheia si deblocheaza volanul. In momentul cand aparea EPC pe bord, banuiesc ca se invartea motorul cand dadea-i la automat. Daca nu da nimic la un test STAR, poate fi oproblema de alimentare, verifica furtunele de motorina, sau o problema pe care am avut-o si eu, dop de mizerie la sita din rezervor, dai la automat pana te plictisesti.Celelalte probleme in care apare epc, injectoare, probleme pompa inalte, supape rampa de presiune, dar toate apar pe STAR.

    Comment


    • #3
      Am verificat bateria si electromotor imi spune ca sunt in regula. Bag cheia in contact si imi deblocheaza volanu, ma lasa sa schimb din P in D doar ca invart de cheie si nu face absolut nimica. Am fost la un electrician si imi spune ca este ceva ars de nu porneste masina dar nu stie nici el despre ce poate fi vorba. Iti multumesc pentru sfat am sa fac tot ce ai spus poate am sa o rezolv ceva. Dar ma ingrijoreaza faptul ca dau de cheie si nu face nimica. Pe STAR nu zice nimica chiar nu inteleg

      Comment


      • #4
        Daca se deblocheaza volanul si nu invarte mot. si ai verificat electromotorul, poate fi contactul, eu am avut aceeasi problema la E210, 2001, dar la ars un electrician, facand o improvizatie la masina, si cu greu am gasit pe cineva care a reusit sa-l schimbe de la alta masina.Cauta un electrician care se pricepe la mercedes.

        Comment


        • #5
          Am gasit un electrician la vreo 100 km distanta de unde sunt eu acuma. Maine o pun pe platforma si o duc acolo. Ma gandesc sa se fi ars ceva dar ma gandesc ca poate fi si ce ai spus tu ca trebuie sa curat alea, adica sa aibe doua probleme una pe partea electrica de nu porneste si alta aia cu EPC

          Comment


          • #6
            Daca ai accelerat in mers si ti-a intrat EPC si dupaia ti-a murit motorul, este de la injectoare sigur.
            Cealalta problema cu pornitu nu stiu sa iti dau vre-un sfat, pentru ca nu am patit si nici nu am citit pe forum...

            Comment


            • #7
              De ce esti sigur ? Dam asa diagostice din burta ? Poate e de la vreo siguranta si nu de la injectoare . E cam greu sa cu masnile sa le rerapari pe forum .
              Honda.

              Comment


              • #8
                Daca e de la vreo siguranta, aia apare pe tester, in schimb injectoarele nu apar. Iar daca moare de la accelerare brusca nu vad sa fie de la siguranta.

                Sunt asa sigur pentru ca am patit exact la fel, iar pana nu am schimbat injectorul cu pricina, am tot facut teste. Fa un test la injectoare si ai sa te convingi. O zi buna.

                edit: Nu zic ca sunt toate defecte, e de ajuns sa fie dus doar unul.

                Comment


                • #9
                  Buna cu referire la w203 , ai rezolvat problema , a pornit masina , de unde era defectiunea , cumva de la calculatorul motor ?

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF