Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema turatie C200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema turatie C200 Kompressor

    Buna ziua. Detin un Mercedes C 200 Kompressor cu motorul de 1.8 163 Hp an 2003 benzina. Am urmatoarea problema : Cand pornesc motorul turatia scade undeva in jurul valorii de 500 rot si motorul tremura, apoi creste la 1500 rot si incepe sa fluctueze intre 1500 si 2000 rot constant cu aceasi frecventa fara ca pedala de acceleratie sa fie actionata. A fost verificat debitmetrul si calculatorul motorului si acestea sunt in regula. Pe tester apare eroare de debitmetru ceva in genul ca nu are masa( nu stiu exact cum se numeste si nici codul de eroare), dar in parametrii aratati pe tester masoara debitul de aer. Am gasit din intamplare acest furtun desfacut si nu stiu unde ii este locul. Ma poate ajuta cineva va rog cu rezolvarea acestei probleme? Va multumesc anticipat.

    P.S. Daca cineva ma poate ajuta cu o schema a furtunulor de vacuum pentru acest model. Va multumesc inca o data.






  • #2
    Salut. Problema cu turatia o am si eu in sensul ca dupa pornire la rece, vreo 3 secunde zici ca vrea sa plece motorul de pe masina (asa de urat face), iar apoi totul revine la normal. Erori nu am si suspectez ceva de la vacuum.
    La tine sigur de la furtunas ti se trage. Exista sub clapeta de acceleratie o tevusca pe care intra furtunasul tau. E cumva corp comun cu clapeta... Deci cum te uiti la clapeta, sub ea, in partea dreapta. Uita-te cu o lanterna si o sa vezi despre ce vorbesc.

    Comment


    • #3
      M-am mai uitat putin pe acolo si am vazut ca pe traseul care la tine e iesit exista si o supapa de sens cu montata directia de circulare a aerului catre clapeta. Trebuie sa verifici pe seria de sasiu intr-un program de piese daca nu cumva ar trebui sa ai si tu acea supapa si s-a pierdut cand a iesit furtunasul de la locul lui...

      Comment


      • #4
        Multumesc foarte mult pentru informatii. Verific in seara aceasta si revin cu detalii.

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF